פיברומיאלגיה והשלכותיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה והשלכותיה
    רותי
    04/07/2012

שלום

לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח דיסקטומיה בגב מותני. ומאז לא מתאוששת בכלל.

בבדיקה אצל רופא אורטופד הוא איבחן שיש לי את מחלת הפיברומיאלגיה, הוא לחץ על כל מיני נקודות בגוף, שהתביישתי אפילו להגיד שכואב לי, אבל הוא הרגיש שכואב לי... הוא אמר שכל הנקודות שכואבות מצביעות על מחלת הפיברומיאלגיה.

כעת יש לי עדיין כאבים מאוד חזקים בגב התחתון, באגן, ברגל, כמובן בעוד חלקים בגוף.. איני יודעת אם זה כתוצאה מהניתוח או מהפיבורמיאלגיה..

כיצד אפשר להקל על הכאבים שמפריעים לי גם לישון בלילה.

איך אפשר לדעת, או שאחד קשור בשני?

יש לי תור לראומטולוג שבוע הבא.. שמעתי על תרופה בשם סימבאלתה וידוע לי גם על ליריקה, כבר קיבלתי ליריקה, הבעיה שרופאת המשפחה אמרה שאין לי אישור לליריקה, ונתנה לי תחליף שקראתי עליו הוא שונה מאוד מהליריקה.

איזה מהשניים מומלץ יותר לבעיה שלי? והאם הראומטולוג יכול להמליץ לי לקבל את הכדור ולא את הכדור הגינרי? יש לי המלצה מביה"ח על ליריקה.

תודה

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה והשלכותיה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    04/07/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פיברומיאלגיה' id=link]פיברומיאלגיה [/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו