מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמלי21/07/2012
לפני כשנתיים התחילו כאבים בבטן עליונה בצד שמאל כמו רצועה מאמצע הבטן ועד עמוד השדרה בגב. במהלך הבדיקות לאיתור הסיבה לכאב, נמצא גוש חשוד בבלוטת התריס, מה שהביא לכריתתה המלאה, לשמחתי היתה רק חשודה. בנוסף סבלת ועדיין סובלת מ: תשישות, קושי לקום מהמיטה, נפילה של אנרגיה בעיקר אחרי אוכל. כאבים בגוף, בעיקר בזמן שינה ומנוחה. כאבים עזים בברך שמאל, קושי בכיפוף הרגל. קושי בקימה מישיבה ממושכת. (כאבים בכל הגוף כשאני קמה). תחושת שריפה בגף יד ימין. וכאבים בכתף ימין הירדמות הידיים ולעיתים גם הרגליים בזמן שינה. ולעיתים גם במהלך היום. בצקת קלה ברגל מעל הקרסול. לפני כשנה מעט אחרי הניתוח להסרת בלטות התריס, הופיעו פצעים, כמו פצעונים אך ללא "ראש" בחזה פצעים שלא נרפאו ולא השתנו עד היום. אני סובלת תכופות מכאבי ראש (מיגרנה), נקודות שחורות בראייה ולאחרונה השמנה וירידה בחשק המיני. יש לי תחושה חזקה שכל התסמינים הללו קשורים האחד לשני, אך בפניה שלי לרופאה היא לא מוצאת קשר, בפרט אחרי שעברתי רופאים מתחומים שונים שכל אחד בתורו החזיר אותי לרופאה, "לא קשור לתחומו", אני מרגישה שאני צריכה רופא שיראה אותי כשלם ולא חלקים, אנא זקוקה לעזרה... למי יעלי לפנות? האם אתם מקבלים דרך קופת חולים כללית? מה עלי לעשות כדי להגיע לבדיקה אצלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יאיר מולד21/07/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פיברומיאלגיה' id=link]פיברומיאלגיה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי שלום
כללית22/07/2012מלי שלום,
אשמח מאוד לעזור לך ע"מ שתקבל מענה מתאים,
אני רוצה להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות בכדי שתדברו ונסייע לך באופן אישי בנושא.
בברכה והרבה בריאות,
קרן,נציגת כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)