טיפולי פוריות בלופוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות בלופוס
    קרן
    31/07/2012

שלום רב, אני בת 37.5 חולת SLE + אפלה מגיל 18 ולפני טיפולי פוריות (הזרעה מתורם זרע) בבית חולים בלינסון. שאלתי היא האם בזמן ההריון מלבד פלקווניל (אני לוקחת 400 מ"ג )אדרש לקבל תרופות נוספות ללופוס והאם זריקת אורביטל נחשבת להורמון ויכולה להזרז את התלקחות המחה. בנוסף, אני לוקחת קומדין ולמיטב הבנתי יש לעבור לפני תחילת הטיפולים לזריקות קלקסן וכדורי אספרין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות בלופוס

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות בלופוס - תגובה

ד''ר יאיר מולד
    01/08/2012

מומלץ להמשיך פלקווניל גם במשך ההריון, תבררי עם הראומטולוג שלך אם לא מספיק שתקבלי 200 מ״ג ליום.
    קומדין אסור בזמן הריון. על כן במקרה של טיפולי הפריעה לעבור לזריקות קלקלן במינון מלא בזמן הטיפולים ובהמשך בעת ההריון. שוב עליך לתכנן זאת עם הראומטולוג שלך וגינקולוגיה מומחה להריון בסיכון מוגבר.
    לגבי התרופה הגינקולוגית- תתייעצי עם הגינקולוג האחראי על טיפולי הפריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    01/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו