מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לחזור על הבדיקות ?דליה03/09/2012
לפני כדחודשיים היתה לביתי פריחה לא מוסברת היא קיבלה קוטיזון לחשמיה ימים בעקבותיה נעשו בדיקות שונות לבסוף התקבלו תוצאות שיש לה מחלת נשיקה אך התקבלו גם תוצאות של DNAׂDS AB 53 ANA 1.5 תפקודי כבד תקינים ANTI CARDIOLIPIN IGM /IgG שליליים C3 111.5 ו C4 31.1 A שאר הבדיקות תקינים הילדה מרגישה טוב רופא אחד אמר לי שזה לופוס מובהק ורופא מומחה אמר להניח לה והכל בסדר אני מבולבלת מבקשת עזרה , זה מכתב שכתבתי ביוני וכתשובה אמרה לה דר גודארד להמתין ולהתרחק ממחלת הנשיקה היום לאחר חודשיים הילדה מרגישה טוב ואני מתלבטת האם לחזור על הבדיקות, אני לא רוצה להכניס אותה למשהו שלא קיים כרגע. אם התשובות יהיו חיוביות האם יש טיפול מונע? מה דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לחזור על הבדיקות ? - תגובה
ד''ר יאיר מולד07/09/2012נאמר לך לחזור על הבדיקות ANA ואנטי DNA כעבור כחודשיים, כך מומלץ לעשות. לפעמים, זיהום נגיפי יכול לגרום להופעת נוגדנים עצמיים, שנעלמים בהמשך והם חסרי משמעות. צריך לזכור!- אבחנה של זאבת נקבעת על סמך ביטויים קליניים ולא רק ע"ס ממצא סרולוגי אקראי. בשלב זה, הסירי דאגה מליבך. מציע בהזדמנות (זה לא דחוף) לחזור על בדיקות הדם הנ"ל. באותה הזדמנות לחזור על הבדיקות ל- EBV כדי לאמת אם אכן לקתה במחלת הנשיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)