כאבים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגוף
    נונו
    25/02/2008

אני סובלת כבר מחודש מכאבים בכתפים , בידיים, בגב ובצוואר. הכאב נוראי ולא נסבל. ביקרתי אצל אורתפד שנתן לי xefo אבל לא עזר. עשיתי בדיקות דם-תקין. עשיתי מבחן מאמץ (כי גם הכאב בחזה..לחצים חזקים שמשפיעים על הנשימה). ..יצא שהכושר הגופני שלי בינוני. לפעמים אני מרגישה הירדמות בידים. כאבים בשדיים..ורצון להקיא. אני מתעייפת מאכילה ולא מצליחה לסיים את האוכל שלי. שלחו אותי לרופא ראומטולגיה ברקתי טבריה ב 20-3 אבל הכאב נורא חזק שאני לא מצליחה לסבול. אני עובדת וזה משפיע על העבודה שלי. (אני מורה) זה מרגיש כאילו השרירים שלי מתכווצים. אני לא יודעת מה מקורו של הכאב בדיוק. האם זה התחום שלכם?? והאם אני יכולה לבקש מהרופא לעשות את הבדיקה בהקדם האפשרי? כי אני סובלת נורא. מה הבעיה שלי? ומה הטיפול?

הכבאים מתחזקים בלילה במיוחד..באים בתקופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגוף

הוספת תגובה

• fכאבים בגוף

פרופ' שאול סוקניק
    27/02/2008

עליך להבדק אצל רופא פנימאי או ריאומטולוג.אין ביכולתי לאבחן את מחלת לפי התאור שכתבת מאחר וישנן מחלות רבות שיכולות לגרום לתופעות שאת מתארת
    פרופ' סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו