ראומטולוג שרוצה לעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראומטולוג שרוצה לעזור
    אדם
    25/02/2008

שלום
    אני בעל משפחה לא צעיר, עם חולשה שפנימאי רגיל לאחר וירוס EBV החליט שהיא CFS.
    הגב כפוף מאוד, אך לא ממש גיבן, וזה גורם לי לכאבים בדיסקים ובשרירים גם כי אני קורס קדימה מהחולשה, וזה מונע ממני לעבוד. אורתופד גב שמבין אמר לי שאין סעיף נכות על זה, כך שאני+5 בני משפחתי בבעיה כלכלית.
    התשישות אצלי –משערים שהיא קשורה לענינים ראומטיים, כי יש לי בריחת סידן(אוסטיאופורוזיס) חריפה בעמוד השדרה, שהאנדוקרינולוג לא יודע להסביר ואומר שכנראה היא מסיבות ראומטיות.
    יש לי את הגן שגורם לדלקת רקמות החיבור(=בכטרב = אנקילוזינג ספונדיליטיס
    AS=) אך הדיעות חלוקות בשאלה האם יש לי את המחלה הזאת (כמה אחוזי נכות רפואית נותנים עליה?).
    בצילום אגן -התמונה ב-SIJלא ברורה, כנראה בגלל שהאוסטיאפורוזיס מטשטש מאוד כל צילום. אינני יכול לעשות CT כי הוקרנתי רבות, והייתי שמח לעשות MRI על האגן אך לא ידוע לי מי יפנה אותי לזה.

אני צריך ראומטולוג שיגלה הבנה למצבנו הקשה, ויוכל לתת לי משהו כתוב על האנקילוזינג ספונדיליטיס, או שאני סובל מ-CFS . רצוי דרך קופ"ח מכבי ,אבל הבנתי שזה צריך להיות רק באופן פרטי, ולכן רצוי שזה יהיה מנהל מחלקה או סגן מנהל יחידה בבי"ח(כדי לקבל החזר)
    האם את/ה מכירה רופא כזה, רצוי במרכז, ומה טלפונו?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראומטולוג שרוצה לעזור

הוספת תגובה

• ראומטולוג שרוצה לעזור

פרופ' שאול סוקניק
    27/02/2008

האבחון של ASankylosing spondylitis הוא קל יחסית ומחייב ממצאים יחודיים בצילומי הרנטגן.כל ריאומטולוג או רנטגנולוג מנוסה יאבחן את המחלה לפי הצילומים ללא כל קושי מיוחד
    בברכה
    פרופ' סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו