דלקת פריקם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פריקם
    ג'ני
    28/02/2008

שלום
    היום ביקרתי בפעם הראשונה אצל רופא ראומוטולג בשל בדיקות דם לא תקינות
    כגון: c- reactive protein 1.62
    rheumatoid factor 120

אני סובלת מכאבים באצבעות הם נפוחות ידיים מרפקים ברכיים וכפות רגליים בעיקר.
    אני חודש וחצי אחרי לידה ראושנה, הכאבים התחילו לי עוד לני הלידה ביד שמאל וזה התגבר יותר לנפיחות בידיים ורגליים כשהייתי בחודש רביעי.

אחרי בדיקה של היום הוא נתן לי טיפול לחודשיים בתרופה בשם t. predmisone 10 mg מכיוון שאני מניקה ואני רוצה להניק לפחות 4 חודשים.
    הבנתי ממנו שהתרופה לא מזיקה לתינוק יונק האם זה נכון כי אני קצת מודאגת וחשוב לי להניק הבנתי שהתרופה מכילה הורמונים, ההורמונים לא משפיעים על התינוק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פריקם

הוספת תגובה

• תשובה לגני

פרופ' שאול סוקניק
    28/02/2008

התרופה שנתן לך הרופא משתייכת לתרופות הנקראות סטרואידים.קרוב לוודאי השהרופא חושד שאת סובלת מאחת הצורות של דלקת מפרקים.ניתן להשתמש בתרופה זאת בזמן הנקה .המינון שנתן לך הרופא הוא מינון יחסית נמוך
    בברכה
    פרופ סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ני
    29/02/2008

תודהעל התשובה המירה אני פשוט מאד מוטרדת כי אני מניקה והוא נתן לי את התרופה ביגלל שאני מניקה... לבנתיים עד להמשך טיפול הבא בתום ההנקה שלי. רק חשוב לי לדעת אין סיכוי שהסטרואידים יפריעו לתינוקת..... כי זה נראהלי מוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגני (המשך)

גני
    01/03/2008

מיון נמוך של סטרואידים לתקופה קצרה לא אמור לגרום נזק
    פרופ' סוקניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו