מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פריקםג'ני28/02/2008
שלום
היום ביקרתי בפעם הראשונה אצל רופא ראומוטולג בשל בדיקות דם לא תקינות
כגון: c- reactive protein 1.62
rheumatoid factor 120
אני סובלת מכאבים באצבעות הם נפוחות ידיים מרפקים ברכיים וכפות רגליים בעיקר.
אני חודש וחצי אחרי לידה ראושנה, הכאבים התחילו לי עוד לני הלידה ביד שמאל וזה התגבר יותר לנפיחות בידיים ורגליים כשהייתי בחודש רביעי.
אחרי בדיקה של היום הוא נתן לי טיפול לחודשיים בתרופה בשם t. predmisone 10 mg מכיוון שאני מניקה ואני רוצה להניק לפחות 4 חודשים.
הבנתי ממנו שהתרופה לא מזיקה לתינוק יונק האם זה נכון כי אני קצת מודאגת וחשוב לי להניק הבנתי שהתרופה מכילה הורמונים, ההורמונים לא משפיעים על התינוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגני
פרופ' שאול סוקניק28/02/2008התרופה שנתן לך הרופא משתייכת לתרופות הנקראות סטרואידים.קרוב לוודאי השהרופא חושד שאת סובלת מאחת הצורות של דלקת מפרקים.ניתן להשתמש בתרופה זאת בזמן הנקה .המינון שנתן לך הרופא הוא מינון יחסית נמוך
בברכה
פרופ סוקניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ני29/02/2008תודהעל התשובה המירה אני פשוט מאד מוטרדת כי אני מניקה והוא נתן לי את התרופה ביגלל שאני מניקה... לבנתיים עד להמשך טיפול הבא בתום ההנקה שלי. רק חשוב לי לדעת אין סיכוי שהסטרואידים יפריעו לתינוקת..... כי זה נראהלי מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגני (המשך)
גני01/03/2008מיון נמוך של סטרואידים לתקופה קצרה לא אמור לגרום נזק
פרופ' סוקניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)