חיסון ומבטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון ומבטרה
    רות
    15/10/2012

שלום כחולת SLEבת 68 הלופוס כבר 10 שנים מטופלת בפלקווניל כדור אחד ליום .ללא קשר סיימתי לפני כחצי שנה טיפול כימוטרפיה בלימפומה פוליקולרית ולפני חודש נותחתי לובקטומי בגלל אדנו קרצינומה שהתגלה במקרה בפט סיטי הלימפומה נעלמה .ולפי הביופסי בגוש באונה תשובה סופית הכל נקי ואין צורך בשום טיפול רק מעקב.אני בשלבי החלמה .לפני כשבוע קיבלתי מבטרה כחלק מטיפול אחזקה בלימפומה הרגשתי כמו בשפעת וכללית לא חזרתי לעצמי .יש לי דגדוק בגרון שגורם לשיעול יבש וטורדני רופא ראות בדק ולא מצא משהוא חריג האים זה יכול להיות מהמבטרה זו מבטרה שניה כבר אחרי הכימוטרפיה.השאלה שלי אחרי כלהסיפור אים אני יכולה לחכות קצת איזה שבוע שבועיים לקבלת את החיסון של שפעת ?או לקבל עכשיו ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון ומבטרה

הוספת תגובה

תמונה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    15/10/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_לוקמיה_המטולוגיה_קרישת_דם_סרטן_הדם' id=link]לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו