נפיחויות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחויות בפנים
    סיון
    05/03/2008

שלום,
    אני בת 24,חולה בלופוס שמתבטא רק בצורה עורית(לוקחת 2 פלקוויניל ביום). בתקופה האחרונה(חודש כבר) מתנפחים לי חלקים בפנים והנפיחות יורדת לאחר מספר שעות.תחילה זה היה בשפתיים ועכשיו זה בעיקר בעיניים,העפעף מתנפח כך שאינני מסוגלת כמעט לפתוח את העין ולאט לאט יורדת הנפיחות עד שהעין חוזרת לעצמה....
    בהתחלה זה לא היה כל יום ועכשיו זה מופיע כל יום.יש לציין גם שזה בעיקר בבקרים,כלומר אני מתעוררת עם זה והנפיחות הולכת ודועכת במשך היום.
    חשבתי שזו אלרגיה בהתחלה(למרות שאינני סובלת מאלרגיות),כיוון שהתחלתי להשתמש בקרם פנים חדש,אבל הפסקתי להשתמש בו וזה לא עבר...
    האם זה קשור ללופוס? האם מוכרת לך התופעה?
    יש לציין שעברתי תקופה מאוד לחוצה לאחרונה,אני מניחה שלחצים תמיד יכולים להשפיע, אך אף פעם לא חוויתי דבר כזה....
    אודה לך על התייחסותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחויות בפנים

הוספת תגובה

• נפיחות בפנים

פרופ' שאול סוקניק
    05/03/2008

התופעה שאת מתארת בהחלט יכולה להיות קשורה ללופוס אבל ישנן סיבות רבות נוספות.ממליץ לך להבדק בהקדם האפשרי על ידי הראומטולוג המטפל שלך.
    סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו