דלקת פרקים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים?
    מזל
    08/03/2008

אני בת 35 כבר שנתיים אני סובלת מכאבי כתף ימין ברך ימין וגב תחתון ובשתי כפות רגליים בחלק העליון בצד, האורטופד שלי שלח אותי למיפוי עצם ושם נתגלתה דלקת באזורים הנ"ל, הומלץ על כדורי אטופן 600 ופיזיוטרפיה לא לקחתי את הכדורים כי אני לא אוהבת כדורים ופיזיוטרפיה עשיתי 3 פעמים. כעת לפני יומיים הופיעו כאבים בברך שמאל עם נפיחות וחום נאמר לי שזאת דלקת ושאני אקח כדורים ואנוח אך באורח פלא למחרת הכל עבר כאילו לא היה . מה קורה בגוף שלי? אולי הדלקת מסתובבת בכל מיני חלקי גופי או שמא יש לי דלקת פרקים אם כן מה עושים? אשמח קצת להכוונה ויעוץ איך לפעול. אני במסגרת עבודתי עובדת עם ילדה נכה וזה כולל הרמה וכעת המצב מתחיל להקשות עליי . תודה על ההתייחסות מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים?

הוספת תגובה

• תשובה למזל

פרופ' שאול סוקניק
    09/03/2008

לפי הסיפור שלך יתכן ואת סובלת מסוג מסוים של דלקת מפרים.ישנם סוגים רבים (למעלה מ-199 )ואני ממליץ לך להבדק על ידי ריאומוטולוג .בסוג כזה של בעיות עדיף להיות בטיפול אצל ריאומטולוג ולא אצל אורטופד.
    בברכה
    פרופ' שאול סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה שבוע טוב

מזל
    09/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו