מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כן או לא לופוסמיכל26/05/2013
התכתבתי איתכםכבר לפני שנה..
אני בת42 לפני 7 שנים חליתי בסכרת סוג 1 ולפני כמעט 5 שנים נוספב גם מיאסטניה גראביס.
בין לבין בעיקר בגלל שימוש ארוך וגבוהה של סטרואידים קיבלתי גם אסופניה קשה ,התחלת קטרקט ועוד מתנות.
הבעיה שלפני שנה פלוס הופיעה לי פריחה מוזרה בידים ובצוואר מאחר ולא נמצא שום מקור אלרגי הופנתי לבדיקות ללופוס [היו עוד כמה סימנים] לאחר אין ספור בדיקות נמצא ANA חיובי אך יתר הבדיקות היו תקיניות וכן החלה הסתיגות בין רופאים חלק טענו שאם הבדיקות תקיניות אז לא מדובר בלופוס וחלק טענו שלאחר הרבה שנים של סטרואידם היא אפשר באמת לדעת.
וכאן פרשתי מכיוון שכבר עיפתי מהבדיקות.
רק שלפני כמה ימים חזרה הפריחה בידים ובצוואר ובפרצוף במיוחד בידים ובצוואר היא מגרדתבפנים פחות.היא מופיעה במיוחד אחרי חשיפה לשמש.
קשה לי לדעת ממה זה נובע ולמה אךהדבר מאד מאד מציק.
בבקשה את עזתכם
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר ג'יזל גודארד26/05/2013ANA ברמה גבוהה ממצביע על מחלה אוטואימונית בינהין לופוס/זאבת.
בלופוס ניתן למצוא נוגדנים רבים ביניהם: DNA/SMי/RO/LA/RNP/HISTONE
ורמת משלים נמוכה- C3, C4.
הייתי ממליצה לראות רופא עור ולשקול ביופסיה מהעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה..
מיכל26/05/2013שאלתי היא האם באמת שימוש כרוני בסטרואידים [במשך שנים ועם ערכים גבוהים עד 90 מ"ג ליום].
יכולים באמת לשנות את תמונת הדם ולכן התוצאות לא באמת רלוונטיות.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)