כאבים במקומות שונים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במקומות שונים בגוף
    רינת
    21/03/2008

שלום רב
    אני בת 43 לפני כשנה התחילו אצלי בעיות של נימול באצבעות ביד ימין בבוקר, הזרת היתה נרדמת לי ורק לאחר ניעור ומסאג' הצלחתי לשחרר אותה, לאחר מכן הכאבים עלו למעלה לכתף וכתוצאה מכך יש לי בצקת ביד ימין. אובנהן אצלי דלקת בגידים ואני כבר שלושה חודשים בפיזיוטרפיה וכלום לא עוזר היד כואבת לי מאד, ויש לי מגבלה בתנועה ואני לא יכולה להרים אותה בצורה ישרה, דבר שגורם לי להפרעות שינה ולכאבים עזים. לפני כחודש, התחילו לי כאבים בברכיים וגם בכף יד שמאל בין האגודל לאצבע, יש לציין שמאז ומתמיד סבלתי מכאבי גב תחתון ומהצוואר כאבים שבאים וחולפים.
    אני מרגישה מוגבלת בבוקר אני קמה תפוסה בכל חלקי הגוף . האם יש איזו תרופה להרגעה, האם מגה גלופלקס יכול לעזור לי או תרופה אחרת?
    אודה לתשובה מהירה
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במקומות שונים בגוף

הוספת תגובה

• כאבים במקומות שונים בגוף

פרופ' שאול סוקניק
    22/03/2008

לפי הפרטים שכתבת נראה לי שהבעיה העיקרית היא בעמוד השדרה וכי הכאבים שמהם את סובלת מקורם בעמוד השדרה.חבל לבזבז כסף על מגהגלופלקס.זהו תוסף מזון העולה כסף רב ולא תרופה ואשר יעיל נגד כאב לא יותר מאשר כדור אקמול .מציע לך לפנות לריאומטולוג לברור מדויק יותר של סיבת הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן על התשובה המהירה

רינת
    23/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו