קשר בין לוקופניה ללופוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין לוקופניה ללופוס
    sylvie
    27/07/2013

על פי בדיקות דם אובחנתי כחולת לופוס ללא תסמינים גופניים מיוחדים חוץ מכאבים קלים במפרקים ואודם אשר חולפים תוך מספר ימים,מטופלת בפלקוניל מזה חצי שנה ,נעלמו הכאבים.יש לי מספר כדוריות לבנות נמוך ביותר(2,2) אני מרגישה טוב ,לפני 10 שנים עברתי הקרנות וכימוטרפיה עקב סרטן שד,סובלת מהשימוטו מטופלת האלטרוקסין ומאוזנת .האם יש קשר לכל הנתונים הנ"ל ללוקופניה ומה עליי לעשות?מוטרדת מאוד ,
    תודה על יעוצכם,
    בברכה סילבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין לוקופניה ללופוס

הוספת תגובה

• קשר בין לוקופניה ללופוס - תגובה

ד''ר יאיר מולד
    27/07/2013

ירידה בספירת הדם הלבנה (לויקופניה) יכולה להיגרם ע"י מכלול סיבות, ביניהן חוסר התאוששות מח העצמות לאחר טיפול כימוטרפי לסרטן ולזאבת (לופוס). הממצא האופייני ללופוס הוא ירידה במספר תת האוכלוסיה הלבנה של לימפוציטים (לימפופניה). מובן מאיליו, שיש לשלול סיבות אחרות לפני הגעה למסקנה שסיבת הלויקופניה היא לופוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיחה

sylvie
    27/07/2013

דוקטור מולד תודה רבה על התשובה המהירה,אם זה אכן תוצאה של טיפול כימוטרפי האם יש דרך לטפל בזה?על מנת לשפר את המצב?בכלל איך אוכל לדעת מה הסיבה האמיתית?
    האם זה שאני מרגישה טוב ובריאה יכול לעודד אותי?
    אני פשוט לחוצה ולכן ממשיכה לשאול ,תודה על ההיתייחסות בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיחה - תגובה

ד''ר יאיר מולד
    27/07/2013

אני לא מוצא סיבה ללחץ כעת. זה דורש מעקב בלבד . גשי לרופא המטפל שלך להמשך ברור (שיתכן ונעשה כבר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

sylvie
    28/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו