מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין לוקופניה ללופוסsylvie27/07/2013
על פי בדיקות דם אובחנתי כחולת לופוס ללא תסמינים גופניים מיוחדים חוץ מכאבים קלים במפרקים ואודם אשר חולפים תוך מספר ימים,מטופלת בפלקוניל מזה חצי שנה ,נעלמו הכאבים.יש לי מספר כדוריות לבנות נמוך ביותר(2,2) אני מרגישה טוב ,לפני 10 שנים עברתי הקרנות וכימוטרפיה עקב סרטן שד,סובלת מהשימוטו מטופלת האלטרוקסין ומאוזנת .האם יש קשר לכל הנתונים הנ"ל ללוקופניה ומה עליי לעשות?מוטרדת מאוד ,
תודה על יעוצכם,
בברכה סילבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין לוקופניה ללופוס - תגובה
ד''ר יאיר מולד27/07/2013ירידה בספירת הדם הלבנה (לויקופניה) יכולה להיגרם ע"י מכלול סיבות, ביניהן חוסר התאוששות מח העצמות לאחר טיפול כימוטרפי לסרטן ולזאבת (לופוס). הממצא האופייני ללופוס הוא ירידה במספר תת האוכלוסיה הלבנה של לימפוציטים (לימפופניה). מובן מאיליו, שיש לשלול סיבות אחרות לפני הגעה למסקנה שסיבת הלויקופניה היא לופוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שיחה
sylvie27/07/2013דוקטור מולד תודה רבה על התשובה המהירה,אם זה אכן תוצאה של טיפול כימוטרפי האם יש דרך לטפל בזה?על מנת לשפר את המצב?בכלל איך אוכל לדעת מה הסיבה האמיתית?
האם זה שאני מרגישה טוב ובריאה יכול לעודד אותי?
אני פשוט לחוצה ולכן ממשיכה לשאול ,תודה על ההיתייחסות בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שיחה - תגובה
ד''ר יאיר מולד27/07/2013אני לא מוצא סיבה ללחץ כעת. זה דורש מעקב בלבד . גשי לרופא המטפל שלך להמשך ברור (שיתכן ונעשה כבר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
sylvie28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)