שאלה לגבי דלקת בעצם החזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דלקת בעצם החזה?
    אורי
    24/03/2008

לפני כעשרה חודשים עברתי בידוק מקיף לגביי כאבים בחזה עברתי בדיקות כגון :אקו לב , הולטר, ארגומטריה,כירוג חזה ואורטופד שאמר לי שאינו מתעסק בסטרנום.
    כאשר כל הבדיקות יצאו תקין לאחרונה נשלחתי לבדיקת מיפוי עצמות בהמלצת כירוג חזה ובה נמצא הדגשה באזור עצם החזה כשאר נאמר לי שאני סובל מדלקת בעצם.
    רציתי לשאול עם איך אוכל לברר איזה סוג דלקת זאת ועם טיפול בהזרקת סטרואידים סינטטים למפרקים של החזה יעזרו, ועם אין איזשהי סכנה של התפשטות הדלקת למרות שנאמר לי שהיא ראומטית.
    כאמור אני חייל המשרת בצה"ל אשר נגררתי במשך 10 חודשים והזנחה על הטיפול הרפואי וארצה לדעת עם בעקבות ההזנחה ואי הטיפול בי יכול להיגרם נזק בלתי הפיך כתוצאה מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דלקת בעצם החזה?

הוספת תגובה

• דלקת בעצם החזה

פרופ' שאול סוקניק
    24/03/2008

המפוי אינה בדיקה שיכולה לקבוע בוודאות אם אכן מדובר בדלקת או במצבים אחרים להערכתי לא נגרם לך נזק ולא הייתה כל הזנחה.באשר להזרקה מקומית של סטרואידים מציע לך להתיעץ עם ריאומטולוג ויחליט רק לאחר הבדיקה האם יש באמתצורך בהזרקה.
    פרופ' סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו