מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופוס וחיסון הפפילומהמייקי12/09/2013
שלום לכולם,
אני בת 41 מאובחנת חולת לופוס כבר שנה וחצי, מטופלת בתרופות ובמעקב ראומטולוגי. אתמול קראתי במקרה את הכתבה על כך שדווחו 9 מקרים של התפרצות לופוס וכשל שחלתי בסמוך למועד קבלת חיסון הפפילומה. בעקבות הכתבה נזכרתי שקיבלתי את החיסון האחרון (מתוך 3) במרץ 2012 וחודשיים לאחר מכן במאי כבר סבלתי מכאבי מפרקים קשים ודלקות תת עוריות וכמובן שכל תוצאות בדיקות הדם הסבירו את המצב הקשה בו הייתי.
אני מעוניינת לבדוק האם יש עוד מקרים של נשים כמוני שעברו את החיסון הזה ובסמוך לכך התפרצה אצלהם מחלה אוטואימונית וזאת על מנת שנוכל לאסוף מידע ולפנות למי שצריך ואף להגיש תביעה ייצוגית.
כמו כן, העובדה שמשרד הבריאות הורה לחסן כל נערה בכיתה ח' כשהנסתר עדיין רב על הגלוי הינו מזעזע! ואם יש עוד מקרים כמו שלי שלא דווחו והמספרים הינם רבים יותר אז יש חשיבות רבה לשיתוף המידע.
בברכת שנה טובה
מייקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס וחיסון הפפילומה - תגובה
ד''ר יאיר מולד13/09/2013אין הוכחה שחיסונים בכלל וחיסון פפילו בכללם גורם למחלת לופוס.
מחקר שבדק את בטיחות חיסון פפילומקה בקרב חולות לופוס מצא שהחיסון יעיל ובטוח כמו בשאר באוכלוסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסוני הפפילומה
עו"ד אור חן11/03/2014הגשנו תביעה ייצוגית וצירפנו חו״ד ד"ר לביוכימיה וגינקולוגיה לגבי מחלות שנתגלו לאחר קבלת חיסונים נגד סרטן צוואר הרחם פפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)