סימנים על הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים על הרגל
    חסוי
    28/03/2008

שלום רב.
    אני לא יודעת אם השאלה הזו מתאימה לפורום הזה, ואם בכלל אצליח להסביר נכונה.
    ובכל זאת:
    הבחנתי מאתמול בצד האחורי של הרגל (מתחת לישבן וטיפה מטה) בסימנים מופשטים על כל החלק העליון של הרגל.
    הגוון של הסימנים - כמו אחרי שמקבלים מכה וכבר מתחיל להחלים (אפור-כחול-אדום, אבל מאוד מאוד בהיר). הסימנים הם בצורה מופשטת (כמו פרישה של פיתולים כאלו....לכאורה כמו וריד או נימים שמתפשטים).
    כנראה שההסבר לא מצליח להעביר באמת איך זה נראה.......יחד עם זאת:
    רקע: אני מאוד מאוד סובלת מקור, ולעיתים מדלקות בידיים. כשהחורף מגיע - הכאבים מתחזקים, בעיקר בבוקר לאחר שהגוף לא זז כמה שעות.
    עשיתי המון בדיוק לפני כמה שנים ובסופו של דבר אובחן שיש לי (ככל הנראה) פלנדרומיק ריאומטיזם (קל, רוב השנה אני בסדר גמור). מרכיב ראומטיד פקטור מאוד מאוד גבוה בדם.

מה יכולים להיות הסימנים? לציין שאין לי כל תחושה או כאב , רק רואים אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים על הרגל

הוספת תגובה

• סימנים על הרגל

פרופ' שאול סוקניק
    28/03/2008

כדאי שתפני לרופא שיבצע בין השאר גם תפקודי קרישה.התאור שמסרת לא מאפשר איבחון מדויק יותר.
    פרופ' שאול סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    29/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו