מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מקצועית והכוונהגוי18/12/2013
שלום דר בן 30 שלחתי לך כמה פעמים שאלות לפה לגבי אנא שלי
אני בחור ספורטאי ללא מחלות וולא תרופות . התחיל לפני פחות מחצי שנה התרגשת חום בול הגוף חום פנימי אבל לא היה לי חום בכלל עם כאבי פרקים וצריבה בעיניים והייתי מתלונן שיש משהוא מפריע לח בגוף עשיתי בדיקות דם CRP 5.3 ושקיעת דם 22 שאר הבדיקות קינות לחלוטין למעט אנא חיובי RNP חיובי . נשלחתי לראומטלוג מסר שזה יכול להיות וירוס ולא נתן לי שום טיפול לאחר חודשיים חזרתי אליו עם אותם תלונות חום לי בכפות ידיים וצריבה בעיניים .בדק ללא סימני דלקת פרקים . וחשב שזו מסערת מעבדתית . אבל נתן לי פרוקוניל פעמיים ביום . לציין שכאבי הפרקים באים והולכים וכל פעם באיזור אחר אבל ללא מגבלה .ויצאה לי אפטות בלשון ללא פצעים ולא כאבות בצד של הלשון לא מוגלתית .שלח אותי לבית חולים בני ציון חיפה לעשות בדיקות אנא לפני התחלת הטיפול התרופתי וזה התוצאות
antinuclear ad dlood- fine speckled
anti rnp 70-blood 2 חיובי
anti rnp ad blood 1.18 גבולי
anti smith 0.99 שלילי
anti ro (ss-a( ad blood 0.20 שלילי
anti la (ss-b) ad 1.64 חיובי
topoisomerase 1 (scl 70) ad 0.90 שלילי
anti centromer ad dlood 0.47 שלילי
jo1 ad blood- 0.52 שלילי
חזרתי לרופא ומסר לי שאין לי את המחלה ושמערכת החיסון שלי בכוננות ויש לי נטייה לפתח לופוס שאלתי אותו יש לי לופוס מסר לי שזה לא לופס אבל בתיק רשם חשד ללופוס
השאלה דר האם אני חולה לופוס? האם אני בכיוון של לופוס ? יש לי רק אפטות והצריבה בעיניים שבא והולכת .האם יש לי את המחלה הארורה הזו אני פשוט נסער וחרדה . האם אני אחטוף כל מה שאמור באנטרנט על המחלה הזו אני פשוט לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהוא אמור לענות פהה ?????!!!!!!!
גוי21/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מקצועית והכוונה - תגובה
ד''ר יאיר מולד23/12/2013לפי התוצאות אכן ניתן לאמר שיש לך נטיה לפתח מחלה אוטואימונית. לאור הצריבה בעיניים ממליץ להיבדק אצל רופא עיניים, שיבדוק את תפוקת הדמעות (מבחן שירמר), היות והנוגדן LA שנמצא אצלך יכול לרמז על מחלת סיוגרן, המתבטאת לרב ביובש עיניים ופה.
המשך המעקב אצל הריאומטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מקצועית והכוונה - תגובה
ד''ר יאיר מולד23/01/2014תוצאת ANA חיובית ללא תסמינים של מחלה ו/או ממצאים מעבדתיים מתאימים אינה מעידה על מחלה. גש לראומטולוג להמשך ברור כולל לחזור על בדיקת אנטי RNP בשיטת מעבדה אחרת מאשר זו שנעשתה בבדיקה שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)