מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ת.ד. 3486, באר-שבע, 84133מייק ברלין26/01/2014
שלום רב,
יש לי בני דודים בארה"ב הסובלים מזאבת.
הם פנו אלי בבקשה שאברר האם בישראל קיימים טיפולים חדשים או אפילו ניסויים שאין בארה"ב.
אשמח לקבלת עזרתכם בנדון. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
מייק ברלין27/01/2014תודה רבה! אכתוב למייל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הזה מציל חיים ומלופוס
רחל כ.04/02/2014את הטיפול התחלתי בספטמבר 2013 וכבר אז כתבתי שאני מרגישה שיפור מדהים אחרי זמן קצר.
מרגישה חובה לספר כי סיימתי 4 חודשי טיפול וברוך השם שאני כבר לא צורכת שום תרופה ( קונבציונלית ) שום דבר ממה שהיה מנת חלקי לפני הטיפול ( הצמחי הזה )
ברוך השם ואני לא מגזימה אם אומר כי זה טיפול מציל חיים ומלופוס.
בריאה לחלוטין הולכת ומתפקדת בלי שום כאבים ובלי המגבלות המעיקות האלה.
לרווית היקרה באדם שפרסמה כאן בפורום את הסיפור שלה וכך הגעתי לטיפול אני רוצה בהזדמנות זו לברך אותך מעומק הלב על השיתוף שבלעדיו לא הייתי יודעת שקיים טיפול שכזה בכלל.
ומשהו חשוב לפני שאני מסיימת אני חייבת לומר.
הקשר בן לופוס לבן וירוס אפשטיין בר EBV הוא חד משמעי וזה הסיפור שלנו החולים.
רפואה שלימה לכל החולים באשר הם ושוב תודה לרווית שהביאה את המידע על הטיפול המציל חיים הזה.
רחל כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילך אשמח לכמה הבהרות נוספות
תמר05/02/2014שלום רחל
אני מאד שמחה מה שרשמת וזה נותן לי כח ואמונה.
גם אני התחלתי את הטיפול אצל רמי לפני כשלושה שבועות.
לפני כן אני רוצה לציין משהו חשוב.
לפני שהתחלתי את הטיפול אצל רמי הורידו לי חודשיים לפני כן את המינון
של הפרדניסון וגם של המטוטרקסט וזה הביא מייד לעלייה של ממש בכאבים בפרקים.
ההורדה של המינון של התרופות היתה כורח מציאות משום שסבלתי מאד מתופעות הלוואי שלהן.
כאמור , לפני שלושה שבועות התחלתי את הטיפול הצמחי אצל רמי ואני מקיימת אותו באדיקות ורק בעשרת הימים האחרונים אני מתחילה לקטוף את הפירות שזה
נגיד במספרים כ 80% פחות כאבים בפרקים ואני הולכת דיי חופשי ואני מאושרת מאד חייבת לציין.
עוד משהו שאני חייבת לציין והוא שפסקתי על דעת עצמי את הפרדיניסון ואת המטוטרקסט ( רק על דעת עצמי כדי לראות אם הטיפול של רמי עושה את העבודה )
בנתיים ברוך השם בלי התרופות ורק עם הטיפול של רמי אני מרגישה טוב מאד.
ואני אתמיד 4 חודשים בטיפול.
השאלה שלי, האם גם את לקחת את הסיכון או את ההימור והפסקת את התרופות שלך ?
אני אודה לך מאד את תתייחסי לנקודה הספציפית הזו בתשובה.
ישר כח על הסולידריות והשיתוף.
********************************** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הפסקת לקיחת התרופות
רחל כ05/02/2014את התרופות הקונבציונליות הפסקתי רק אחרי שממש הרגשתי טוב
והתסמינים נעלמו ( כשכבר לא ביו כאבים בפרקים ) והלכתי טוב כולל רכיבה על אופניים שרק יכולתי לחלום עליה וכבר יכולתי להרשות לעצמי שלא לקחת את התרופות.
אני מודה שהיה לי חשש להפסיק את התרופות ומצד שני לא יכולתי להתעלם מהעובדה שאני מרגישה טוב עם הטיפול הטבעי.
לא התייעצתי עם הרופא העדפתי לקחת החלטה עצמאית וברוך השם שלא קרה כלום.
אני היום בלי שום תרופה ברוך השם ומרגישה מעולה.
מאחלת לך רק טוב .
רחל כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שהרופאים לא יודעים את זה
אורית16/02/2014התחלתי את הטיפול ביום ראשון לפני שבועיים ויש שיפור של ממש במיפרקים
רק חבל שקראתי על הטיפול רק עכשיו כי לאחרונה ממש סבלתי מהפרדינסון.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולכן אנחנו משתפות במידע
רחל כ.28/02/2014כך נוכל לעזור אחד לשני .
זה חשוב שנשתף במיוחד במחלה הזו וכשיש טיפול מדהים בסדר גודל כזה
זו לא רק חובה לספר אלא חובה שמהמעלה הראשונה.
שבת שלום
רחל כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חודש וחצי העולם נראה אחרת
אורית14/03/2014אני כבר חודש וחצי בטיפול הצמחי
הגוף אחר ,זה הגוף הטבעי בלי כאבים ובלי תרופות ( סטירואידים )
לא האמנתי שאגיע לרגע הזה שהמיפרקים לא יכאבו לי
רווית היקרה צריך לתת לך פרס נובל על המחווה האינושית שעשית
כשכתבת את סיפור ההחלמה שלך והבאת לנו את המידע על הטיפול.
תבורכי .
חג פורים שמח (-: אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל טיפול עדיף ורק לא סטרואידים
שיר08/12/2015מאד מסכימה עם מה שנרשם כאן.
זה פשוט נורא כשמקבלים תרופות שתופעות הלוואי שלהם גוברות על התועלת
הדלה שלהם.
לא מבינה את ההיגיון ולא מבינה רופא שלא מגלה את תופעות הלוואי לחולה וכשכבר מגלה הוא נוהג למתן אותם.
זה מנסיון מר שלי כחולת לופוס.
אני בהחלט אנסה את הטיפול שהמלצת כאן רווית כבר אין לי מה להפסיד.
ברכות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשת שלום לכולם מרגישה נפלא
רחל כ.13/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל את שם הטיפול שעזרל ך?
שלווה23/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ויקטוריה03/05/2014איפה עשית? אצל מי? וכמה עלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
ע21/02/2016רוית שלום
אמנם ההודעה שלך היא מעט ישנה ורק עכשיו ראיתי אותו במקרה, אבל אשמח לשמוע פרטים נוספים. מהו בדיוק הטיפול ואיפה ניתן לקבל אותו. וכן האם עד היום זה עובד.
חולת לופוס כבר 15 שנה ומטופלת בסטרואידים ועכשיו גם אימורן לאחר התפרצות קשה בדם אחרי שנים של שקט. כיום הכל תקין אך לוקחת מינונים גדולים.
אשמח לפרטים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?