בעיות ראייה עקב שימוש בפלקוניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ראייה עקב שימוש בפלקוניל
    משה
    24/05/2014

שלום,

האם יש כאן אנשים שהשתמשו / משתמשים בפלקוניל וכתוצאה נוצרו/יש להם בעיות בראיה?

תודה מראש,

משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• פגיעה בראיה עקב פלקיניל

יפעת
    16/06/2014

כן אני התחלתי להשתמש לפני שנה בערך בפלקיניל והעיניים שלי כואבות כול כך הפסקתי כמעט לנהוג בלילה כי אני לא רואה כלום והמכוניות מסנוורות אותי (הריאומטולוגית שלי אומרת לי שאני אסע עם משקפי שמש גם בלילה) הייתי אצל רופא עיניים ובשדה ראיה הראיה שלי 6/6 ואני חסרת אונים אני לא זזה בלי משקפי שמש כהים במיוחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• גם מטופלת

לינוי
    25/06/2014

אני גם מטופלת בפלקויניל כבר תקופה מכובדת. הראיה שלי נפגמה, עלה לי המספר והחלפתי משקפיים., בנוסף יש לי יובש קבוע בעיניים. בגלל השימוש בכדור זה חשוב מאוד פעם בכמה זמן לעשות בדיקה שהראיה המרחבית שלך לא נפגמת, דבר שיכול מאוד להשפיע על הנהיגה בכביש. אמרי זאת לרופא עיניים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו