מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- סרטן (אונקולוגיה)
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- תרומת ביציות
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- חרדות, טראומות, פחדים
- רפואת שיניים לילדים
- זכויות רפואיות
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- בעיות ראייה עקב שימוש בפלקונילמשה24/05/2014
שלום,
האם יש כאן אנשים שהשתמשו / משתמשים בפלקוניל וכתוצאה נוצרו/יש להם בעיות בראיה?
תודה מראש,
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בראיה עקב פלקיניל
יפעת16/06/2014כן אני התחלתי להשתמש לפני שנה בערך בפלקיניל והעיניים שלי כואבות כול כך הפסקתי כמעט לנהוג בלילה כי אני לא רואה כלום והמכוניות מסנוורות אותי (הריאומטולוגית שלי אומרת לי שאני אסע עם משקפי שמש גם בלילה) הייתי אצל רופא עיניים ובשדה ראיה הראיה שלי 6/6 ואני חסרת אונים אני לא זזה בלי משקפי שמש כהים במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מטופלת
לינוי25/06/2014אני גם מטופלת בפלקויניל כבר תקופה מכובדת. הראיה שלי נפגמה, עלה לי המספר והחלפתי משקפיים., בנוסף יש לי יובש קבוע בעיניים. בגלל השימוש בכדור זה חשוב מאוד פעם בכמה זמן לעשות בדיקה שהראיה המרחבית שלך לא נפגמת, דבר שיכול מאוד להשפיע על הנהיגה בכביש. אמרי זאת לרופא עיניים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד