מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברמה עולמית ללופוסשרונה22/06/2014
היי לכל חברי הפורום הנהדר הזה.
שמי שרונה ואני מטופלת מאז חודש פברואר בטיפול הצמחי ש/ל רמי מור
שהסיפור שלה התפרסם פה ע"י רווית ( תקראו למטה בדף ).
הטיפול הזה הוא בבחינת נס משמים שלא האמנתי שאני אגמל מהתרופות הקונבציונליות אי פעם בחיי.
כל הכאבים בפרקים חלפו לי וזה מבחינתי נס ומתנה של החיים.
אני אסיקת תודה לרווית שפרסמה את הסיפור שלה אחרת לא הייתי יודעת לעולם שטיפול כזה קיים בכלל.
תחפשו בגוגל רמי מור ותגיעו לאתר שלו בקלי קלות אני פשוט לא יודעת איך מעלים לכאן קישור של האתר.
בברכה ורפואה שלימה לכל חולי הלופוס ומשפחותיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי מור
מירי25/06/2014הי, בעקבות המלצתך התקשרתי אליו, כששאלתי אותו האם לתרופות שלו יש אישור משרד הבריאות הוא החל להתעצבן וניתק לי את הטלפון. האם התרופות בטוחות לשימוש???????
קצת מדאיג לאור תגובתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזכות הטיפול הזה אני חייה
שרונה25/06/2014בזכות הטיפול של רמי מור אני חייה ואני יכולה לחבק נכדים
ולא לחיות בפחד נוראי מתופעות לוואי של תרופות קונבציונליות
שלא הייתי נותנת אותם לאוייבי ישראל.
התקשרתי אליו לברר והוא השיב לי שהתרופות הצמחיות בטוחות ב 100%
אבל משרד הבריאות לא יכול להיות מעורב ברפואה משלימה - אלא רק ברפואה קונבציונלית, זה ציטוט מדוייק.
בתור אחת שהשתמשה בתרופות הצמחיות האלה לא רק שאין להם תופעות לוואי אלא הם מתנת אלוהים לנו חולי הלופוס , כפי שמציון תצא תורה ודבר אלוקים מהשמים
אז התרופה ללופוס גם יצאה מציון וזה מרמי מור - כך אני מבינה את זה כשומרת מסורתי.
מה אומר לך יקירתי, אם יש לך לופוס אני מאחלת לך שרק לא תפגעי מהתרופות הקונבציונלית .
רפואה שלימה. שרונה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי את הטיפול של רמי מור
אסתי03/05/2015בסוף פברואר התחלתי את הטיפול ואני כרגע במצב טוב שיש הטבה של ממש בפרקים, ממש מופתעת.
מקווה לטוב ואמשיך לעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלבד אומגה 3...
מיכל25/06/2015אלו תכשירים ותוספי מזון כולל הטיפול של רמי מור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)