מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ויטמינים תוספי מזון
- גיל המעבר
- גניקולוגיה נערות
- פונדקאות
- תזונה טבעית
- רפואת משפחה
- פדיקור
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נשירת שיער
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- כאבי מפרקיםאלה05/07/2014
שלום
שמי אלה ואני בת 39 עם שני ילדים.גילו אצלי לופוס בגיל 22. מאז ומתמיד אני זוכרת שסבלתי מכאבי רגלים חזקים וככל שהזמן עובר הכאבים מתגברים .הכאבים הם בכף הרגל , מפרקים , איזור ברכיים , שרירי רגליים ... לעמוד על הרגליים מס דק כמעט ואיני מסוגלת. בגלל הכאבים אני מרבה לשבת הרבה והדבר גורם לבעיות אחרות בשל חוסר תנועתיות. החלשות השרירים , השמנה . איני בכושר כבעבר ואני מרגישה חלשה ורפויה.וממש בכל תנועה של הרגלים יש לי מעין קנאקים.
בלילה אני מתעוררת מהכאבים ובעת מחזור או שפעת קלה הכאב ביצתי נסבל. הראומטולוג המטפל אומר שהכאבים והעייפות קשורים קשר הדוק ללופוס.
ובכל זאת, יש משהו שיכול לעזור?
הייתי מאד רוצה להמשיך לקיים אורח חיים סביר :עבודה , ילדים , בית , ללא כל הסבל הזה...
מודה לך מאד,
שבת שלום,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד