תחושת שריפה וחום בכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת שריפה וחום בכפות הרגליים
    שמעון
    21/04/2008

אני סובל מזה 3 שנים מתחושת בעירה וחום בכף הרגל ואף עברתי ניתוח בו הוצא ההעצב מהכף רגל
    אולם הבעיה לא נפתרה ואף החלה גם ברגל השניה כמו כן החלו לי דלקות באזור הכתף הצוואר וכאבים מאחורי הבירכיים ובידיים ,שאלתי מה זה יכול להיות (הופנתי לראומטולוגיה) הסתכלתי באינטרנט ונראה לי כמו חומצה אורית (גאוט) או נוירופתיה .עשיתי בדיקות דם וקיבלתי Antinuclear Ab Adults שלילי מה דעתכם יכולה להיות המחלה ופתרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשמעון

ד''ר יעקב אבלין
    22/04/2008

תחושת שריפה בכפות הרגליים אינה אופיינית ל- GOUT, מחלה שמתבטאת בנפיחות פתאומית, אודם חום וכאבים עזים. נוירופתיה כזו או אחרת (למשל משנית לסוכרת) עלולה להסביר את התופעה ולעיתים רחוקות גם מחלות המטולוגיות עשויות לבוא בחשבון. בדיקת הדם שציינת תקינה ולכן אינה תורמת לאבחנה. בקיצור - צריך להמשיך בבירור. יתכן שבדיקת EMG הבודקת את ההולכה החשמלית בעצבים בגפיים, תוכל לסיע באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו