דחוף----כאבים בטן אגן+כל עצמות הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף----כאבים בטן אגן+כל עצמות הגוף
    חן
    03/06/2008

שלום רב ד"ר,

אני בן 41 מזה שנתיים התחילו אצלי כאבים ומתגברים.
    תחילה בבטן הימנית מעל הטבור לאחרמכן לאגן לירכיים , רגליים גב ע"ש
    צלעות ראש נפיחות וכאב גם בעצמות הפנים וארובות העיניים.
    לפני שנה הופיע לימפדנופטיה שהתחילה בצוואר עברה גם לבית השחי והמפשעות של ב. לימפה נפוחות עד 1.5 ס"מ.

כיום מזה 4 חודשים כפות ידיים כחולות סגולות אדמדמות--כשאני מנער אותם באויר מעל הראש הצבע חוזר לנורמאל מוריד הידיים תוך שניות חוזר הצבע החול-אדום סגלגל+יש נפיחות בכפות ידיים
    לחץ דם עולה לסירוגין עד כ-180/120-מטופל באייס.
    בבירור גסטרואנרולוגי שכלל:-- גסטרוסקופיה: גסטריטיס+איזופגיטיס+בקע היטאלי
    קולונוסקופיה: תקינה פרט לטחורים, C.T בטן כללי: תקין פרט לדיבירטיקולוזיס של הקולון הרוחבי והסיגמואיד.
    בדיקות דם: RF שלילי ANA, ANCA p/c שלילים, CARDIOLIPIN=8 ,ESR=25-64
    עקבות קלים=CRYOGLOBULIN
    IRON=40 , כללי בדםIGM=321

ברקע יש לציין אשך טמיר במשפשעה מימין
    וסביבה כללית לא הכי היגיינית.
    עד עכשיו הייתי אצל הרבה רופאים:כירורג, ראומטולוג גסטרואנטרולוג, עור ,רופא משפחה ופנימי
    אורולוג, אורטופד, כירורג כלי דם ועוד-- כל רופא שולח אותי לעוד 3 רופאים--ואח"כ הם שואלים למה הייתי אצל כל כך הרבה רופאים.

עלי לציין שלפני 9 חודשים הייתה גם צריבה בשתן---סטיק חיובי לזיהום--התחילו טיפול אנטיביוטי ללא תרבית בתריביד--התגלתה רגישות עברו לזינט לא עזר עברו לאוגמנטין--הכאבים התגברו לכל האגן הבטן והרגליים. עשו הפסקה של שבוע ואז תרבית שתן חיובית גילתה סופסוף חיידק
    ENTEROBACTER- שלא היה רגיש לכל האנטיביוטיקות שניתנו לי אלא לציפרוקסין.
    בדם גם התגלה חיידק--בתרבית דם חיובית GRAM COCCI POSITIVE
    עלי לציין גם שן מזוהמת שחורה שנשברה ונעקרה כירורגית לפני שנה--היתה במצב זה בפה כ-12 שנים.
    ו-HVS1 IGM=POSITIVE IGG=HIGH POSITIV בדם.

האם יש לי דלקת פרקים, ראומטיזם, או מחלה אוטו אימונית אחרת או ממאירות באשך הטמיר --אולטרסאונד לא הדגים גוש גם לא בדיקות דם+מרקרים
    יש לי גם כאבים בלסתות ובסנטר כל הכאבים והנפיחויות מתגברים במיוחד בערב--לילה
    מה יש לי??? מה יכול להיות לי?? מה עושים??? לרופאים נמאס ממני (אלה שראו אותי)
    ולי מהם.
    נא עזרה דחופה כתובת וכיוון בבקשה
    אפילו הגולגולת במצח ובקודקוד כואבים.

בתודה ובכבוד רב,
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחן

ד''ר יעקב אבלין
    03/06/2008

חן שלום,
    אתה מתאר בעייה מורכבת וסבוכה ולצערי איני חושב שניתן לברר אותה כראוי במסגרת הנוכחית. אני יכול לציין שהממצא של קריוגלובולין חיובי (אפילו במידה קלה) עשוי להיות קצה חוט אבחנתי ועשוי לרמז על מחלה הרב מערכתית הידועה כקריוגלובולינמיה - מחלה אשר עשוייה להסביר את התלונות בכפות הידיים ולפעמים מלוה בהגדלת בלוטות לימפה כללית. בעיניין זה אוסיף עוד שאם בוצע רק CT בטן כדאי להשלים ולבצע גם CT של החזה והצוואר כדי לשלול או לאשר קיומם של בלוטות לימפה נוספות.
    לדעתי המסגרת לבירור מקרים סבוכים כמו שלך היא באשפוז במחלקה פנימית טובה בבית חולים גדול (אשר יש בו מכון ראומטולוגי, מכון האמטולוגי וכו' או לחילופין במסגרת מחלקה לאשפוז יום (פנימית מייעצת במוסד כזה). כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ולנסות לתאם אשפוז כזה באיזור שנוח לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו