בעייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה
    לימור
    23/06/2008

אני בת 40 וסובלת מזה חודש מכמה תופעות שמאד מטרידות אותי. אני אכתוב בקצרה ואודה לך אם תוכל לומר לי את דעתך והאם כדאי לראות ראומטולוג , האם זה שייך לתחומך.
    התעוררתי לפני חודש כשחצי שפה רדומה. זה עבר אחרי חצי שעה. נכנסתי ללופ של חרדות. נבדקתי ע" רופא משפחה באוןתו יום ששלל תופעה של ארוע מוחי. הייתי אצל נוירולוג שטען שאי אפשר לקבוע על סמך נתון אחד שאכן היה פה משהו ואי זה יחזור שאחזור אליו.
    כעבור שבוע משהו דומה התעוררתי , הפעם זה היה חלש , כלומר לא ממש נרדם , חשבתי שאני ישנה לא טוב. חזרתי לנוירולוג שנתן לי תור לCT ( אני עושה בשבוע הבא)שוב חשב שזה לא משהו אך אמר שאולי אחרי CT אם תקין אהיה רגועה. במקביל קרה לי פעמיים דווקא בשעות היום שנרדמה לי קצת הלסת, פעם אחת הלשון היו עקצוצים וזה עבר. רופאת משפחה נתנה לי כדור להרגעה בשם לניטין. לפעמים כואב לי הראש ומדי פעם הרגשתי שהפה כואב ושורף. לפעמים זה מציק לי רק בלסת שמאל היא כאילו נמתחת וכולל העין ולפעמים העין סתם דומעת . (לא ממש טיפות.) קבעתי גם תור אצלכם למחלקת פה ולסת. ( אגב הכל צד שמאל צד ימין בסדר)
    אני נכנסת ללחץ כשזה קורה לי אך אני לא מזמינה את המקרה ( כמו כאלה שמנסים לומר לי שזה כלום) . בשבוע האחרון הרבה פעמים תחושת נימול קלה בכפות הידים , לסרוגין קצות האצבעות, או בכף הרגל,.
    אציין כי אני סובלת שנתיים מתופעה בצוואר, לורדוזיס ועושה פיזיוטרפיה. כן, פעמיים נתפס לי הגב, האורתופד טען כי רואים בצילום שעשיתי לפני שנתיים שיש לי שינויים בחוליות העליונות. הייתי בחודש האחרון שזה קרה בתקופה מאד לחוצה אני מורה ובדקתי המון מבחנים מה שמאד הפריע לי לצוואר. אולי הכל קשור בכך?
    כן, אני סובלת כבר 10 שנים מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין. בחודשים האחרונים יצאתי מאיזון לכיוון השני והיה לי קצת היפר. שינו לי מינון.
    אני מאד מוטרדת ולא רגועה , אני מכירה את הגוף שלי כמו שעון וכשמשהו משתבש אני יוצאת מדעתי.
    אשמח אם תוכל לעזור, לתת כיוון למי לפנות ומה לחפש.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

• ללימור

ד''ר יעקב אבלין
    24/06/2008

למען האמת התלונות הללו נשמעות בעיקר נוירולוגיות באופיין ולדעתי כדאי להתייעץ עם נוירולוג. כאבים שונים באיזור הפנים עלולים להיות מושפעים גם ממצבי לחץ - וגם לגרום ללחץ - אבל אין בסיפור זה משהו שנמע דווקא אופייני למחלה ראומטולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו