מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CRP 1.06עדי02/07/2008
אני סובלת מכאבי פרקים עזים במיוחד בלילה. אך הראומטיד פקטור נורמלי. הCRP גבוה וחורג מאוד מן הנורמה אך שקיעת הדם בתחום הנורמלי. מה דעתך? על מה זה עלול להצביע? קראתי שCRP הוא אינדיקציה גם לתהליך ממאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר יעקב אבלין08/07/2008ראשית, CRP של 1.06 אינו גבוה מאד אלא מעט גבוה. אם שקיעת הדם תקינה וה - CRP חורג מעט לא ברור עדיין שקיימת מחלה דלקתית. כמו כן ה - CRP היא בדיקה מאד לא ספציפית ואינה מעידה על אבחנה מסויימת. בקיצור - אין סיבה להבהל מ - CRP מעיט מוגבר - צריך להמשיך ולברר את הסיבה לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על תשובתך
עדי08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמנם זו בלוטת התריס?
עדי12/07/2008קראתי בתשבותיך בעמוד זה שאתה מציין את תיפקוד הבלוטה כאחד הגורמים לכאבי פרקים. גם אני סובלת מתת תיפקוד (השימוטו, ערך הנוגדנים כמעט 200). הרופא הכללי טען כי מדובר בתת תיפקוד שעדיין לא מצדיק טיפול וכי בלוטת התריס לא גורמת כאבים כלשהם. האם יתכן שיש קשר בין כאבי הפרקים מהם אני סובלת (בעיקר בערבים, קושי ללכת, להתרומם, להחזיק משהו ביד), ובין תת פעילות הבלוטה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ד''ר יעקב אבלין14/07/2008אם תת הפעילות מטופלת והמצב מאוזן מבחינה זו (כלומר ערכי TSH בטווח הנורמה) היפותירואידיזם אינה אמורה לגרום כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מטופלת והבלוטה לא מאוזנת
עדי15/07/2008האם זה אומר שאז תת הפעילות על רקע השימוטו תגרום לכאבי פרקים? האמנם יש קשר בין תת פעילות לכאבי פרקים? אני מבקשת סליחה על שאני חוזרת בשאלה אבל הכאבים מציקים לי מאוד מאוד ורופא המשפחה טען גם שכאבי הפרקים שלי הם פיברומילאגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)