שלום שוב ד"ר גודארד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שוב ד"ר גודארד
    המודאג
    10/07/2008

שלום ד"ר ! כבר ענית לי בתחתית הדף , ורציתי לשאול עדיין מספר שאלות, ראשית כמו שהבנת אכן בבדיקת נוגדנים כנגד הגרעין נמצאתי חיובי ( אין לי טייטר) נוגדנים נגד הדנא שלילי וכנ"ל לגבי שריר חלק. כיום מלבד הפצעים המוזרים הללו בפה והדקירות שאני מרגיש למספר שניות במספר איזורים אין אני מרגיש דבר. שאלתי היא , ראשית במידה וזה לופוס מה המשמעות? זו מחלה סופנית היום? בנוסף רציתי לדעת מכיוון שאני עומד להכנס לעולם התעסוקה בקרוב לאחר לימודים , האם מחלה שכזו יכולה להשפיע לרעה ... על הקבלה , תיפקוד וכו ( אני יודע שיש חסיון רפואי אך אני לא אשקר..) אם אני ממתין בנתיים וכל עוד אין תסמינים חמורים האם יכול להגרם לי יותר נזק? שנית עברתי על 11 הקרטריונים של לופוס בקושי הצלחתי לגרד שתיים ? מה זה אומר? שנית במידה וזה לופוס איך את מסבירה את זה שערכי הכבד חזרו לנורמה? לא יכול להיות שזה סתם וירוס דמוי מחלת הנשיקה שתקף ועכשיו הוא חולף? תודה רבה על כך שאת מקדישה לי מזמנך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שוב ד"ר גודארד

הוספת תגובה

• מודאג שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    10/07/2008

זאבת מתאפיינת ע"י התלקחויות והפוגות כחלק ממהלך המחלה. מטרת הטיפול היא להגיע להפוגה מתמדת. ללא טיפול, יכולה המחלה להיות מסוכנת לחיים. תחת טיפול ומעקב נכון, ותלוי בחומרת המחלה, אדם יכול לעבוד ולחיות חיים די רגילים. לזאבת אין ריפוי היום ולכן מוגדרת כמחלה ממושכת (כרונית). מצבי דחק יכולים לעיתים להחמיר את המחלה. חשוב להיבדק ע"י מומחה על מנת לאבחן זאבת כמה שיותר מוקדם ולפני נזק בלתי הפיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו