פברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פברומיאלגיה
    אני
    14/07/2008

מזה כמה שנים אני סובל מבעיות אורטופדיות ביניהם פרטס עם שחיקה של הסחוסים בירך הגבלה בתנועות הרגל כולל פיסוק, בעיות ניוון צוואר וגב ולחץ בחוליות צוואר עם הגבלה בתנועות צוואר וגב. ובתפקוד לאחרונה עלה אפשרות שאני סובל בין היתר מפברומיאלגיה האם בגלל ריבוי נקודות כאב ניתן קשור הבעיות האורטופדיות למחלה. 1. מה המשמעות?. 2. עד כמה היא יכולה להיות חמורה ?. לציין שבשינוי מזג אוויר קר מרגיש נוקשות ברגלים בפרט בבוקר.פעילות ממושכת מקשה על השינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פברומיאלגיה

הוספת תגובה

• לאני

ד''ר יעקב אבלין
    14/07/2008

שלום רב
    אין בהכרח קשר בין הפיברומיאלגיה לבעיות האורטופדיות אם כי יתכן שעקב פיברומיאלגיה בעיות אחרות יגרמו יותר כאב מאשר אצל אדם שאינו סובל מפיברומיאלגיה. המשמעות בכל אופן היא פשוט שצריך לטפל בפירומיאלגיה. מצב זה אינו עתיד לגרום נכות אן פגיעה במפרקים אך גורם לכאב שעלול להיות קשה ודורש טיפול - הן על ידי פעילות גופנית מתונה והן על ידי תרופות המקלות על התסמינים כמו אלטרול, סימבלתה וליריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו