מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מפרקים כתוצאה מעקמתחסוי20/07/2008
שלום, אני בת 27 ולפני כשנה התחילו לי כאבים חזקים בגב התחתון אשר נמשכו כחודשיים- שלושה עם הפסקות, באותו זמן נבדקתי אצל אורטופד שחשב שאולי הבעיה היא קשורה לפרקים, אך לאחר מיפוי עצמות התגלתה עקמת קלה, הכאבים במהרה שוייכו לעקמת, ולאחר טיפול באטופן הכאבים נעלמו אז לא המשכתי בבדיקת העניין. בשנה האחרונה התעוררו כאבים קלים מדי פעם, לרוב בגב, ולעתים גם ברגליים, אך לא היוו ממש בעיה. בחודש האחרון התחילו כאבים, דווקא לא בגב אלא בברך רגל ימין, מרפק יד שמאל, והיום התחילו גם באצבע יד ימין- זרמים של כאב הנמשכים כ-2-3 שניות...עם הפסקות משתנות... הכאבים הם לא סימטריים, לא מלווים בנפיחות, פעם אחת היה גם חום. שאלתי היא האם יש קשר בין הכאבים השונים וייתכן שכולם נובעים מהחוסר איזון שנוצר מהעקמת או שגם כאבי הגב לפני שנה היו סימפטום לבעית פרקים? והאם כדאי לפנות שוב לאורטופד או שמא ללכת ישירות לראומטולוג (בהתחשב בזמן הארוך הנדרש לקבוע תור...)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
ד''ר יעקב אבלין20/07/2008קשה לקבוע את הסיבה לכאבים המתוארים אבל לפי האופי הקצרצר והזרמים יתכן שמדובר בכאב על רקע עצבי - כלומר כאב נוירופטי - ואת זה כדאי לבדוק בעזרת נוירולוג ובעזרת בדיקת EMG. עקמת עלולה להוביל לכאבים בגפיים התחתונות - פחות סביר שתגרום לכאבים באצבע למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

