יש לי דלקת פרקים שגרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי דלקת פרקים שגרונית
    מירי
    25/07/2008

אני מקבלת אביטקסאט או מטטרוקקסאט 17 מיליגרם בשבוע. ולוסק פעם ביום אטופן 2-3 ביום פלקוניל 2 ביום ועדיין יש לי כאבים כאשר מיתעורר משינה חלשה מאוד ויש לי תיאבון מוגבר מאוד מאוד אני סובלת מעל שנת 2002 ועדיןי יש לי קשיים רבים בתיפקוד יום יומי הידיים כואבות לי אפילו כשמחזיקה כפית הידיים אצבעות כואבות לי אמרו לי השבוע שיתכן שיש לי פיברלגיה ב8 מקומות בגוף מה יכול לעזור לי איזה טיפול .אני מתיאשת מהקשיים ובגלל זה לו עובדת גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי דלקת פרקים שגרונית

הוספת תגובה

• למירי

ד''ר יעקב אבלין
    27/07/2008

מירי שלום
    חולים הסובלים מדלקת מפרקים שגרונתית עלולים לסבול גם מפיברומיאלגיה שאיננה מחלה דלקתית ואשר גורמת לכאבים ורגישות בכל הגוף. במקרה כזה על הראומטולוג המטפל לנסות ולהבחין אם הכאב שאת סובלת ממנו כעת נובע בעיקר מדלקת מפרקים בלתי מאוזנת (עם נפיחות של מפרקים, עלייה בשקיעת הדם וכו) אן מפיברומיאלגיה. הטיפול צריך להקבע בהתאם: עלייה במינון התרופות נוגדות הדלקת או מעבר לתרופות חזקות יותר (כמו אנטי TNF) אן מתן טיפול לפיברומיאלגיה (פעילות גופנית, אלטרול וכו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו