דלקות בירכיים וכתפיים - אוטואימיוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בירכיים וכתפיים - אוטואימיוני
    אסף
    25/07/2008

החל מגיל 24 הופיעו במקביל אצלי סימני סבוריאה וכאבי בירכיים לאחר פעילות ספורטיבית. כיום, בגיל 30, אני מפתח דלקת בכתפיים לאחר שחייה ובניגוד לברכיים היא לא עוברת ללא טיפול באתופן. לאמא שלי יש פסוריאזיס. כל הליכה ממושכת כיום מובילה לכאבי ברכיים אשר עוברים לאחר מנוחה של יום או יומיים. שימוש במגה גלופלקס הקל על הכאב בלבד. האם מדובר בתגובות אוטואימיוניות? ואם כן האם ניתן לטפל בכך? כיצד ניתן למנוע את התפתחות הדלקות/הכאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אסף
    26/07/2008

בנוסף, אחת לשנה/חצי שנה, אני סובל מכאבי בטן בכל מערכת העיכול. באחד ההתקפים האלו בעבר הלכתי לבית החולים והוציאו לי את האפנדיציט. מאז ההתקפים נעשו סבילים יותר אך לא עברו. האפנדיציט לא היה מודלק בכלל והרופא אמר לי שהדלקת היתה מאחוריו בין היתר. עשיתי המון בדיקות לאורך השנים, לאיש אין מושג מה יש לי. דעתי היא מחלה אוטואימיונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסף

ד''ר יעקב אבלין
    27/07/2008

הסיפור שלך עשוי לרמז על דלקת מפרקים הקשורה לפסוריאזיס (לאור הסיפור המשפחתי) - כמובן רצוי שרופא עור יתן את דעת ו לתופעות העוריות הנוכחיות ויחליט אם מדובר בפסוריאזיס או לא. עם זאת לעיתים דלקת המפרקים עשוייה להופיע לפני שיש מעורבות עורית. אפשרות נוספת שצריך לחשוב עליה היא של דלקת מפרקים הקשורה למחלת מעי דלקתית (לאור כאבי הבטן) וכדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג בנושא זה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו