מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות בירכיים וכתפיים - אוטואימיוניאסף25/07/2008
החל מגיל 24 הופיעו במקביל אצלי סימני סבוריאה וכאבי בירכיים לאחר פעילות ספורטיבית. כיום, בגיל 30, אני מפתח דלקת בכתפיים לאחר שחייה ובניגוד לברכיים היא לא עוברת ללא טיפול באתופן. לאמא שלי יש פסוריאזיס. כל הליכה ממושכת כיום מובילה לכאבי ברכיים אשר עוברים לאחר מנוחה של יום או יומיים. שימוש במגה גלופלקס הקל על הכאב בלבד. האם מדובר בתגובות אוטואימיוניות? ואם כן האם ניתן לטפל בכך? כיצד ניתן למנוע את התפתחות הדלקות/הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אסף26/07/2008בנוסף, אחת לשנה/חצי שנה, אני סובל מכאבי בטן בכל מערכת העיכול. באחד ההתקפים האלו בעבר הלכתי לבית החולים והוציאו לי את האפנדיציט. מאז ההתקפים נעשו סבילים יותר אך לא עברו. האפנדיציט לא היה מודלק בכלל והרופא אמר לי שהדלקת היתה מאחוריו בין היתר. עשיתי המון בדיקות לאורך השנים, לאיש אין מושג מה יש לי. דעתי היא מחלה אוטואימיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
ד''ר יעקב אבלין27/07/2008הסיפור שלך עשוי לרמז על דלקת מפרקים הקשורה לפסוריאזיס (לאור הסיפור המשפחתי) - כמובן רצוי שרופא עור יתן את דעת ו לתופעות העוריות הנוכחיות ויחליט אם מדובר בפסוריאזיס או לא. עם זאת לעיתים דלקת המפרקים עשוייה להופיע לפני שיש מעורבות עורית. אפשרות נוספת שצריך לחשוב עליה היא של דלקת מפרקים הקשורה למחלת מעי דלקתית (לאור כאבי הבטן) וכדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג בנושא זה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)