כאבי מפרקים ונימול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מפרקים ונימול
    אסתר
    27/07/2008

שלום רב כבר מספר חודשים אני סובלת מכאבי מפרקים: חגורת הכתפיים, צוואר ואגן היריכיים. לאחרונה מנעו ממני כאבי מפרקי הירך פעילויות כגון הליכה, קימה מכיסא או שינוי תנוחה כלשהי. אני מטופלת בשלב זה ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מפרקים ונימול

הוספת תגובה

• המשך להודעה הראשונה

אסתר
    27/07/2008

המשך להודעה הראשונה: אני מטופלת בשלב זה ב- ETOPAN 400MG X 2 אך ללא הטבה esr 63 c reactive protein 0.64 ggt 131 alk phosphaytase 124' אודה על תגובתכם. מה הכיוון להמשך בירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתר

ד''ר יעקב אבלין
    27/07/2008

אסתר שלום
    לא ציינת את גילך. אם הוא מעל 60 יש לחשוב על המחלה הנקראת Polymyalgia rheumatica
    מחלה דלקתית הגורמת נוקשות וכאב בחגורת הכתפיים והאגן ועלייה חדה בשקיעת הדם. המחלה מגיבה מצויים לטיפול בסטרואידים. אם הגיל צעיר יותר צריך לחשוב על אבחנות חלופיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו