כאבי ברך וקרסול בקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברך וקרסול בקור
    אביב
    29/07/2008

לילה טוב, שמי אביב ואני בן 18, כבר הרבה זמן שאני סובל מכאבים בברכיים ובקרסול בקור (לדוגמא: כאשר מזגן עובד זמן מה); ארצה לציין שהתופעה לא מתקיימת באופן קבוע, לפעמים בקור יותר נמוך אני לא מרגיש כאבים כלשהם, אבל כאשר טמפרטורת החדר על 25 מעלות (שאני לא מחשיב לקר עד כדי כך), הברך הקרסול כואבים לרמה שקשה לעמוד על הרגל. כיוון שאני בצבא אני מניח שזה צריך להיות בטיפול של רופא היחידה שלי, אבל רציתי להתייעץ גם בפורום הזה לפני שאפנה אליו בנידון. תודה, אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברך וקרסול בקור

הוספת תגובה

• לאביב שלום

ד''ר יעקב אבלין
    30/07/2008

מסיבה לא ברורה בדרך כלל כאבים במפרקים חזקים יותר בקור (ובחורף) בלי קשר לסיבה המקורית של הכאבים. השאלה היא אם יש אצלץ סימנים של דלקת במפרקים שהזכרת כמו נפיחות אודם וכו'. כדאי להבדק אצל רופא כדי לנסות לגלות את הסיבה לכאב ולבצע בדיקות עזר כמו בדיקות דם והדמייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה..

אביב
    31/07/2008

כפי שאמרת; ישנם תסמינים לדלקת מפרקים כגון נפיחות ואודם, הכאבים שלי אינם מתבטאים בתסמינים אלו. הכאבים אקראיים לחלוטין אבל מתי שמתחילים הם משפיעים על התפקיד הסדיר שלי. אגש לרופא בשבוע הבא כדי להתייעץ עמו מה לעשות בנידון, תודה על זמנך, אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו