עקב כאבים במפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב כאבים במפרקים
    מודאגת
    30/07/2008

מצ"ב התוצאות החריגות בבדיקת דם שנערכה לי עקב תלונות על כאבים במפרקים מלווה בעייפות ותשישות ונוקשות באצבעות הידיים בבוקר. רופא המשפחה הפנה אותי גם למיפוי עצמות דבר שהגביר את הלחץ שלי. רגע לפני שאתמוטט מלחץ וחרדה אודה על מעט אינפורמציה לגבי מה יכול להיות שקורה לי בגוף?? BILIRUB.TOTAL 0.28 MG/DL ( 0.30- 1.20)*(.........) RF <5 U/( 1.00- 14.00) IRON 26.40 UG/DL ( 50.00- 170.00)*(.........) ESR 33.00 MM/HOUR ( 2.00- 25.00) (.........)* WBC 11.40 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 8.50 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 74.20 % ( 46.00- 68.00) (.........)* BASOPHILS 0.20 K/UL ( 0.00- 0.15) (.........)* ANA NEGATIVE

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקב כאבים במפרקים

הוספת תגובה

• למודאגת

ד''ר יעקב אבלין
    31/07/2008

שלום למודאגת
    בדיקות המעבדה לכשעצמן מראות רמת ברזל נמוכה (חוסר ברזל) ושקיעת דם מעט מוגברת - ממצא אשר עשוי להעיד על דלקת כלשהיא (לאו דווקא דלקת מפרקים). הבדיקות אינן מאד מדאיגות. כדי להבין את משמעותן במקרה הספציפי שלך צריך לשמוע את הסיפור ולבדוק אותך. כידוע - לא מטפלים בבדיקות אלא בחולה עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו