חום גוף נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גוף נמוך
    מודאגת
    01/08/2008

רופא המשפחה חושד שלקיתי בדלקת מפרקים, הסימפטומים הינם כאבים במפרקים וחוסר יכולת להניע את אצבעות הידיים בבוקר. קיבלתי אתופאן 600 מ"ג והרופא העלה את המינון לשני כדורים של 400 מ"ג ליום. עדין יש לי רגישות בברכיים ובמפרקי האצבעות בעיקר וכן בצוואר. בימים האחרונים שמתי לב שחום גופי נע בין 37.3 ל- 36.0 האם יש לחשוש מחום גוף נמוך? האם זה יכול להיות כתוצאה מהכדורים? הרופא המליץ לי לקחת אקמול לכאבים אך כיוון שחום הגוף נמוך יחסית, אני חוששת לקחת אקמול ושחום הגוף ירד עוד, האם ניתן לקחת אקמול לכאבים גם כשחום הגוף 36.0?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גוף נמוך

הוספת תגובה

• תשובה למודאגת

ד''ר יעקב אבלין
    02/08/2008

למודאגת שלום!
    תרופות כמו אקמול מורידות חום רק כאשר חום הגוף גבוה. אין חשש לירידה של חום הגוף מתחת לנורמאלי כתוצאה מתרופות אלו. במקרים מסויימים חום נמוך יכול לנבוע מהפרעות מתת פעילות של בלוטת התריס - מצב שיכול להיות מלווה גם בכאבים שונים בגוף. שווה לבדוק נושא זה (בבדיקת דם פשוטה - בדיקת TSH).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו