דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    שיר
    21/08/2008

גילו לי דלקת פרקים ליפני חודשיים אני לוקחת פרדיזון ופנקווניל היום הגעתי לכדור אחד של פרדיזון ואחד של פנקווניל עוד מעט אני ארד במינון ואוריד לפחות את הפרדיזון לגמרי השאלה היא איזה נזק יכול להגרם מהפרדיזון ואם אני אצתרך לקחת את הפנקווניל לכל החיים מה יכול לקרות לגופי כי עכשיו אני סובלת מתופעות לוואי כמו חולשת שרירים האם זה בסדר והאם זה לא יפגע לי בשרירים לתמיד ורציתי לדעת אם אפשר לחיות עם דלקת פרקים בלי כדורים בכלל והם המצב יחמיר בלי בכל זאת לקחת כדורים כאלה לכל החיים זה פוגע בדברים אחרים או שיש כדורים אחרים שלא מזיקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• לשיר

ד''ר יעקב אבלין
    25/08/2008

שיר שלום
    טיפול בסטרואידים עלול לגרום לתופעות לוואי רבות ובין היתר לחולשת שרירים. חומרת תופעות הלוואי תלוייה במשך הטיפול ובמינון. אם כעת את נוטלת מינון נמוך (5 מ"ג) ובקרוב תפסיקי טיפול זה יש להניח שלא תסבלי עוד מתופעות לוואי משמעותיות.
    פלקווניל היא תרופה אשר ניתן ליטול לתקופות ממושכות (שנים) בתנאי שעוקבים אחרי מצב העיניים כיוון שבמיקרים נדירים עלול להגרם נזק לרשתית העין.
    דלקת מפרקים היא מחלה שלרוב דורשת טיפול קבוע על מנת למנוע היווצרות עיוותים במפרקים. בין התרופות האפשריות, פלקווניל היא אחת הקלות אשר גורמת למעט תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו