מה הקשר בין עייפות קשה נשירת שיער ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הקשר בין עייפות קשה נשירת שיער ו
    מירב
    17/09/2008

ומחלת אנקילוזינג ספםונדיליטיס? האם אולי טעו וזה לא מה שיש לי? אולי יש לי עוד משהו? כמו כן יש לי גרודים ופצעים בעור (למשל עקיצות או יובש) שמשאירים סימצנים ובכלל לוקח להם המון זמן לעבור. האם לפנות לראומטולוג שלי או לרופא עור? איך מזהים פסוריאזיס? לאלו נגעי עור אני צריכה לשים לב במיוחד? תודה רבה רבה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למירב

ד''ר יעקב אבלין
    19/09/2008

Ankylosing spondylitis אינה אמורה לגרום לבעיות עור כמו שאת מתארת. פסוריאזיס היא מחלת עור אשר בחלק מהמקרים מלווה מעורבות של מפרקים אשר יכולה להיות דומה ל - Ankylosing spondylitis כך שכזאי לבדוק אם הממצאים בעור מתאימים לפסוריאזיס. מחלה זו יכולה לגרום סוגים רבים ושונים של פגיעות בעור (הקלאסי: נגעים לבנים, עם קשקשים, באיזורים כמו מרפקים וברכיים) ולכן כדאי להתייעץ בשאלה זו עם רופא עור. אם אכן מדובר בפסוריאזיס (ספחת בעברית צחה) כמובן הראומטולוג צריך להיות מעודכן לגבי אבחנה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו