מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הקשר בין עייפות קשה נשירת שיער ומירב17/09/2008
ומחלת אנקילוזינג ספםונדיליטיס? האם אולי טעו וזה לא מה שיש לי? אולי יש לי עוד משהו? כמו כן יש לי גרודים ופצעים בעור (למשל עקיצות או יובש) שמשאירים סימצנים ובכלל לוקח להם המון זמן לעבור. האם לפנות לראומטולוג שלי או לרופא עור? איך מזהים פסוריאזיס? לאלו נגעי עור אני צריכה לשים לב במיוחד? תודה רבה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
ד''ר יעקב אבלין19/09/2008Ankylosing spondylitis אינה אמורה לגרום לבעיות עור כמו שאת מתארת. פסוריאזיס היא מחלת עור אשר בחלק מהמקרים מלווה מעורבות של מפרקים אשר יכולה להיות דומה ל - Ankylosing spondylitis כך שכזאי לבדוק אם הממצאים בעור מתאימים לפסוריאזיס. מחלה זו יכולה לגרום סוגים רבים ושונים של פגיעות בעור (הקלאסי: נגעים לבנים, עם קשקשים, באיזורים כמו מרפקים וברכיים) ולכן כדאי להתייעץ בשאלה זו עם רופא עור. אם אכן מדובר בפסוריאזיס (ספחת בעברית צחה) כמובן הראומטולוג צריך להיות מעודכן לגבי אבחנה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)