מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני סובל מנפיחות ונוזלים בברכייםנועם19/09/2008
אני הייתי בחור בריא ,רק לפני שנה עשיתי מילואים בג'נין ,לפני כמה חודשים התחילה להתנפח לי הברך מנוזלים ובהמשך לדלקת קשה וחריפה מאוד ,הדגשתי לרופאים שזו לא מחבלה ובאותו הזמן התפרצה לי קונדילומה לצערי עברתי סיוט מתמשך בגלל טיפול לא נכון עברתי ניתוח מיותר בברך ועדיין אני סובל מקונדילומה והתנפחות עם נוזלים של 2 הברכיים ,ראומטלוג הביא לי מרשם של מתוטראקסט 6 כדורים בשבוע וחומצה פולית פעם בשבוע ,הכדורים לא עוזרים ורק גורמים לנשירת שיער ותופעות שליליות עשיתי הרבה בדיקות ואין לי מחלות חוץ מהקונדילומה וכאשר פורץ התקף של נפיחות יש סימנים של דלקת בבדיקות הדם ...אני רוצה לשאול מה מומלץ לי ולאיזה מומחים עליי להתייעץ איתם כי אני לא מרוצה מהרופאת משפחה ומהרמטאולוג ? בנוסף אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לפענח במה נדבקתי ואם יש קשר בין הקונדילומה לבעיית הפרקים ? ......עשיתי בדיקות לכלמידיה ,זיבה,ולרוב מחלות המין ולתסמונת גאוט ,זאבת וכל השאר אני כבר אובד עיצות ואוד לכם על עזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועם
ד''ר יעקב אבלין19/09/2008דלקת מפרקים שמערבת רק מפרק אחד כמו במקרה שלך יכולה להתרחש במספר מחלות. בין השאר תופעה כזו יכולה להופיע בדלקת מפרקים תגובתית (לשעבר - מחלת רייטר) אשר מתפתחת משנית למחלה זיהומית - לרוב זיהום בדרכי השתן או בדרכי העיכול. לכן באמת רלבנטי לבדוק דברים כמו כלמידיה שיכולים לגרום לסוג של זיהום בדרכי השתן ולחולל דלקת מפרקים כזו. גם אם לא מוצאים את החיידק האחראי צריך להמשיך ולטפל בדלקת עצמה. הזרקות של סטרואידים לתוך המפרק יכולות לעזור בטווח המיידי ולעיתים לטווח של מספר שבועות. מעבר לכך תרופות כמו מטוטרקסאט או סלזופירין יכולות לעזור - לפעמים צריך לעלות במינון מעבר ל - 6 כדורים בשבוע (עד 10 כדורים בשבוע) או לעבור לזריקות של מטוטרקסאט במקום כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)