כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    נלי
    24/09/2008

יש לי דלקת פרקים אני לוקחת פנקווניל פעמיים ביום והיום הגעתי לכדור אחד של פרדניזון היה טוב בבוקר בלי כאבים עכשיו שהגעתי לכדור אחד קמתי שוב כואבת כולי אני לוקחת כבר 3 חודשים את הפנקווניל רק שבאמצע השלושה חודשים האלה הורידו לי מ2 כדורים לכדור אחד ושוב העלו לי לשתי כדורים שוב אני רוצה לדעת שאני יוריד לגמרי את הפרדניזון ואשאר עם הפנקווניל לא יהיו לי כאבים ואחרי כמה זמן הפנקווניל מתחיל להשפיע ומה עושה בכלל הפנקווניל אני מיואשת שכך אצטרך לחיות כל חיי אני אמא צעירה עם ילדים קטנים נמאס לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• גם לי יש דלקת פרקים כבר 10 שנים

נתי
    24/09/2008

וגם אני אבא צעיר ל-4 ילדים. תתנחמי בזה שיש כמוך עוד מליונים בעולם, ואם את מטופלת בפלקוניל בלבד וזה עובד, מצבך יחסית לא רע בכלל. את העניין שלוקחים תרופות נגיד למשך שנים אפשר לראות כאילו זה נס קפה ששותים פעם פעמיים ביום, פשוט לוקחים גם כדור. זה הכל. יש כאלה שלוקחים כדורים וויטמינים באופן יזום יום יומי, כך שנטילת כדורים מידי יום אינה מהווה סיבה לייאוש כלל. ממש לא. לגבי תחילת ההשפעה של הכדור, אני מציין שאני לא רופא כמובן, אבל ממה שלמדתי במשך השנים, הדיעות חלוקות יש כאלה שטוענים שבועיים-חודש ויש כאלה שטוענים עד חצי שנה. אצלי זה התחיל להשפיע אחרי 3-4 חודשים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו