מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היעדר תחושה בירךאילן25/09/2008
לפני מספר ימים החלו לי כאבים במפרק הירך בצד ימין. קיבלתי אתופאן 600 שממש עזר לי. לפני יומיים החלה לי בירך שמאל תחושה כאילו המקום רדום (תחושה עמומה של האזור). האם יש קשר בין הדברים ? מה צריך לבדוק ? האם יש הסבר לתופעה של היעדר תחושה או מקום רדום באזור הירך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי 43
אילן25/09/2008שכחתי לציין שאני בן 43
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילן
ד''ר יעקב אבלין29/09/2008אילן שלום
תחושת הרדמות באזור הירך נגרמת על ידי פגיעה כלשהיא בעצבים התחושתיים המגיעים לאיזור זה. דבר זה יכול נבוע מסיבות שונות כמו לחץ על העצב במיקום מסויים (באיזור עמוד השדרה, באיזור בו הוא יוצא מתוך האגן ועוד. לעיתים רחוקות יותר הדבר מעיד על פגיעה מערכתית במערכת העצבים כמו דלקת הפוגעת בעצבים או מחלה אחרת הפוגעת בעצבים (למשל סוכרת). לכאבים בירך הנגדית גם יכולות להיות סיבות רבות כמו שחיקת סחוס, חבלה, פגיעה באספקת הדם ועוד ועוד. איני רואה קשר ברור בין הדברים אבל צריך להבדק אצל רופא (למשל ראומטולוג) ולראות אם קיים קשר - בעיקר אם התלונות מתמידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)