היעדר תחושה בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעדר תחושה בירך
    אילן
    25/09/2008

לפני מספר ימים החלו לי כאבים במפרק הירך בצד ימין. קיבלתי אתופאן 600 שממש עזר לי. לפני יומיים החלה לי בירך שמאל תחושה כאילו המקום רדום (תחושה עמומה של האזור). האם יש קשר בין הדברים ? מה צריך לבדוק ? האם יש הסבר לתופעה של היעדר תחושה או מקום רדום באזור הירך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היעדר תחושה בירך

הוספת תגובה

• גילי 43

אילן
    25/09/2008

שכחתי לציין שאני בן 43

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילן

ד''ר יעקב אבלין
    29/09/2008

אילן שלום
    תחושת הרדמות באזור הירך נגרמת על ידי פגיעה כלשהיא בעצבים התחושתיים המגיעים לאיזור זה. דבר זה יכול נבוע מסיבות שונות כמו לחץ על העצב במיקום מסויים (באיזור עמוד השדרה, באיזור בו הוא יוצא מתוך האגן ועוד. לעיתים רחוקות יותר הדבר מעיד על פגיעה מערכתית במערכת העצבים כמו דלקת הפוגעת בעצבים או מחלה אחרת הפוגעת בעצבים (למשל סוכרת). לכאבים בירך הנגדית גם יכולות להיות סיבות רבות כמו שחיקת סחוס, חבלה, פגיעה באספקת הדם ועוד ועוד. איני רואה קשר ברור בין הדברים אבל צריך להבדק אצל רופא (למשל ראומטולוג) ולראות אם קיים קשר - בעיקר אם התלונות מתמידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו