מה הוא c4 וכיצד מטפלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הוא c4 וכיצד מטפלים
    אירית
    05/10/2008

לפני כחודש וחצי בעט נסעתי לחו"ל קבלתי בלס פלסי בצד ש ועם זאת יצאו לי פצעי הרפס בפנים בשפה ואחד באוזן טופלתי בזווירקס ובסטרואידים וזה עבר אחרי שבועיים ומצב הפנים הסתדר אבל בכל זאת סבלתימכאבים חזקים בראש ובפלג צד ש אושפזתי בנוראולוגיה באסף הרופא כ 5 ימים ושוחררתי עם טיפול שדי עזר אבל עדיין יש לי כאבים בפלג צד ש באמצא הגב והיד ולפעמיים הרגל די כואבת בבדיקה דם יצא c3 73-193 155 וב c4 18.0- 36.0 38.2 נאמר לי שזה גבולי העיניין הוא שלא הבנתי למה זה גבולי ומה העיניין אומר אשמח לקבל תשובה בעיניין לאחר שעיינתי באינטר נט הבנתי שיש מספר מחלות וזה די הלחיץ אותי אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בצד ש בגב מהאמצע והבטן שלי די נפוחה לא כהרגלי בעיניין עלי לציין שקבלתי זירקת וולטרן ביום האישפוז שאחרי שבוע כאבה לי הירך והתנפחה ומאוד שרפה לי היום פחות נפוח אבל עדיין שורף והרופא המשפחה לא יודע למה לשייך זאת אודה לך אם תוכלו לכוון אותי במה לעשות בתודה אירית לא ציינתי אבל אני בת 38 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הוא c4 וכיצד מטפלים

הוספת תגובה

• לאירית

ד''ר יעקב אבלין
    06/10/2008

אירית שלום
    ערכים מעט מוגברים של C4 הם ממצא מעבדתי שאין לא חשיבות רבה. למעשה הם מראים בדרך כלל על דלקת כלשהיא (בדומה לשקיעת דם מעט מוגברת) אבל אינם ספציפיים לאבחנה מסויימת. הבדיקה של C4 משמעותית בעיקר כשהיא נמוכה - במחלות אוטואימוניות מסויימות כמו לופוס וכו. אבל זה לא המקרה אצלך. לסיכום - הבדיקה עצמה אינה סיבה לדאגה ואינה מסבירה את תלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו