מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ת"ל בטיפול באנברלנתי22/10/2008
שלום. בעבר שאלתי אותך לדעתך על המשך הטיפול באנברל על אף הצטננות שחטפתי מיד לאחר תחילת הטיפול. והמלצת לי להמשיך כל עוד מדובר בנזלת ואכן זו גם היתה המלצתו של הרופא שלי. נכון לכעת - חודש לאחר תחילת הטיפול, הנזלת היתמעטה, אך אני משתעל. השיעול די טורדני ומלווה בליחה. האם במקרה מעין זה ובכלל בתופעות הלוואי הללו מעין הצננות שיעול וכדומה (כל עוד אין חום וצמרמורות) ניתן להיעזר בטיפול נגד הצטננות/שיעול/ליחה וכו', או שמא להפסיק את האנברל לזמן מה ולתת לגוף "לחזור לעצמו". אני מודה לך על עזרתך המצויינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתי
ד''ר יעקב אבלין22/10/2008נתי שלום
האמת היא שאם השעול מתמשך ומלווה בליחה הייתי מממליץ לבצע בירור כדי לנסות למצוא את הסיבה לכך. צילום חזה למשל הוא כלי אבחנתי פשוט. בדיקה על ידי רופא אף אוזן וגרון גם כן באה בחשבון כדי לשלול בעיות כמו סינוסיטיס או טפטוף ליחה מאחורי מערות האף Post nasal drip וסיבות נוספות לשיעול. כל הבירור הזה בכל אופן מעט יותר דחוף מאשר אצל אדם שאינו מטופל בתרופה כמו אנברל. כמו כן לא ציינת (או שאינני זוכר) אם אתה נוטל במקביל לאנברל תרופות אחרות שעלולות לגרום שעול כמו למשל מטוטרקסאט. אפשר להעזר בתרופות נגד הצטננות או אפילו נגד שיעול - אבל במקביל - לבצע את הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)