מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיורגןשירה25/10/2008
רק לאחרונה אובחנתי כסובלת מסיורגן אינני מוצאת חומר מספק על המחלה האם מישהו יכול להפנות אותי למקור שאדע יותר חשוב לי לציין שאני דיסלקטית באנגלית ואלמד רק מחומר הכתוב בעברית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לד"ר יעקב אוולין
שירה25/10/2008הייתי רוצה לדעת על השלבים בהתפתחות המחלה? ומה הטיפול המומלץ מעבר לפעילות גופנית מתונה? בברכה ובתודה שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
ד''ר יעקב אבלין30/10/2008שירה שלום
תסמונת סיוגרן היא מחלה אוטואימנית בה נוצרים נוגדנים הפוגעים בבלוטות הרוק ובבלוטות הדמעות. הסימפטומים הראשונים הם לכן יובש בעיניים ובפה. בנוסף תיתכן פגיעה באיברים אחרים. חולים רבים סובלים מכאבי מפרקים. פגיעות נדירות יותר כוללות פגיעות בעצבים ובמערכת העצבים. יש גם מקרים בהם בזמן הריון יש העברה של נוגדנים לעובר אשר גורמת בעיות שונות לרבות חסם בהולכה של הלב (אצל העובר).
הטיפול תלוי בסימפטומים. מעבר לטיפול מקומי וסימפטומטי, כמו טיפות עיניים, ניתן לנסות טיפול שמשפיע על מערכת החיסון על ידי תרופות כמו פלקווניל (הניתנות גם בלופוס ובדלקת מפרקים שגרונתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב על התייחסותך
שירה31/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)