לד"ר גודארד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר גודארד
    ע
    27/10/2008

שלום לך אני בת 28 מאובחנת עם לופוס SLE כבר 10 שנים ונמצאת זמן רב במינון של פלקוניל אחד ביום (200) וקורטיזון (5). המחלה התבטאה בכאבי פרקים, עייפות וחום.כיום אני מאוזנת. ברצוני להתייעץ לגבי השתתפות בשיעורי ביקראם יוגה. הייתי בשיעור נסיון בו משלבים פעילות יוגה בתוך חדר מחומם לטמפ' 28 מעלות וכל מהלך הפעילות נעשה בחום זה. רציתי לדעת האם עבור חולת לופוס החדר המחומם הוא טוב או שעלול להזיק, אני יודעת שישנם המלצות רבות לגבי יוגה אך אנני יודעת האם הפעילות בחום עלולה לפגוע. אשמח לתשובתך. בנוסף רציתי להתחיל להוריד מינוני כדורים געת שאיני נמצאת במצב לחץ של לימודים. בעבר הצלחתי לשחק עם מינון הקורטיזון אך רציתי לדעת לגבי הפלקוניל האם אפשרי בכלל לנסות להוריד מינון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר גודארד

הוספת תגובה

• ע שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    29/10/2008

כל דרך להקטין מידת הדחק בחולי זאבת מומלץ. לכן יוגה מומלץ. אין מניעה מיוגה בחדר מחומם.

לגבי מינון וטיפול רצוי להחליט לאחר בדיקה ע"י ראומטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו