מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפני ניתוח קיבוע מתניעוזי שחר29/10/2008
שלום לך ד'ר !!! אני בתקופה הקרובה מאד יעבור 2 בדיקות, MRI ומיפוי עצמות,ע'מ לדעת אם לקבע רק את חוליה L-5 או גם את חוליה L-4 הניתוח לפי מה שכתוב לי בהפניה ל MRI נקרא: ניתוח L5-S1 FUSION הניתוח ע'פ מה ששמעתי מהרופא הוא ניתוח "גדול",ורציתי לשאול איזה מידע יש על הניתוח מהסוג הזה. מצבי הנוכחי: כאבים בלתי פוסקים בעיקר בבוקר,שעולים למעלה הגב בזמן החמרה במהלך היום,עם כאבים וחולשה ברגל שמאל מתחת לברך באזור הקידמי. ברגל ימין חולשה בלבד,והרבה פחות כואב. אני חולה כרוני משנת 1981....וההתקפים הנ'ל באים לתקופה של מספר חודשים כל שנה,ובשאר החודשים,עדין אין לי איכות חיים,אלא כואב וכואב,...אני חי עם כאבים שזה דבר מאד מתסכל,ושגורם לי גם להיות במצב רוח בהתאם. שאלתי: 1.האם הכאבים בעקבות הניתוח עלולים להחמיר? מה הסבירות שזה יקרה? 2.האם יש מידע על הניתוח SPINAL FUSUN,ואם כן האם אפשר להפנות אותי למאמר בעברית? 3.כיצד מנתחים היום בדרכ,בגישה אחורית? 4.קראתי מחקר שקבע שלא חייבים להוסיף משתל בניתוח,האם מוסיפים משתל בניתוח ה'ל? אני מודה לכם על תשומת הלב יישר כח,עוזי שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK30/10/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=172 id=link]ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)