שאלה למשתתפים בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למשתתפים בפורום
    פופה
    07/11/2008

האם יש מישהו או משהי שי להם דלקת פרקים ולוקחים את המתתראקס אם כן שיגיג לי איך הוא מרגיש וכמה זמן הוא לוקח לומר לי רק אמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למשתתפים בפורום

הוספת תגובה

• לפופה

עדי
    07/11/2008

נא שימי לב שאת מציפה את הפורום בשאלות מבוקר עד ערב. הדבר מאוד לא ראוי כלפי הדוקטור העושה כאן עבודה מדהימה בסובלנות אין קץ. דומה שאת מנצלת לרעה את סובלנותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מפרקים כתוצאה מפסוריאזיס

AVI28
    08/11/2008

לאחר חצי שנה שלוקח 2 זריקות בחודש HUMERA התרופה מאכזבת יש לי עוד מגבלה בפטיטיס בי .רוצה לשמוע בעניין מרופאים ומאנשים שיכולים לעזור .מסיים ברפואה שלמה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי28

ד''ר יעקב אבלין
    09/11/2008

אבי שלום
    אם לאחר חצי שנה הטיפול ב - Humira אינו מועיל נראה שצריך לשקול החלפה של התרופה. אם זוהי התרופה הראשונה מקבוצת האנטי TNF בה אתה מטופל הייתי חושב על האפשרות להחליף אותה בתרופה אחרת מקבוצה זו כמו אנברל או רמיקייד. במקביל צריך להיות במעקב של רופא מומחה למחלות כבד עקב ההפטיטיס ועל פי הצורך לקבל טיפול אנטי נגיפי לבעייה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוריסיז וגם מפרקים

AVI28
    16/11/2008

לד"ר יעקב אבלין תודה ענקית על תשובתך.השאלה שלי לאור המלצתך לקחת אחת מבין 2 התרופות האם יש מספיק נסיון בארץ או בעולם שחולים ולהם בעיה דומה של הכבד הצליח להם הטיפול? ולא ניזוק הכבד לבלתי הפיך ... מודה לך מראש אבי28

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי

ד''ר יעקב אבלין
    18/11/2008

אבי שלום
    יש חולים רבים המטופלים בהצלחה בתרופות אלו עקב דלקת מפרקים. לגבי הכבד, הסיכון אינו גדול יותר מאשר בטיפול בהומירה וכאמור מחייב מעקב של רופא כבד וטיפול אנטי ויראלי על פי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו