עזרה באבחנת מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה באבחנת מחלה
    אור
    16/11/2008

שלום רב, לפני כ-4 שנים היה לי אובדן ראיה חלקי בעים אחת למשך מס' דקות בזמן הריון. מבדיקות שערכתי התגלה כי מרכיבי המשלים מוגברים וכן נוגדן שריר חלק חיובי. אני סובלת מדימום מוגבר עם קרישים, לאחר 2 הריונות שהסתיימו בקיסרי, כאשרא האחרון לפני 3 שנים.בשל גידול שהתגלה לי מסוג fnh,ונכרת,ערכתי בדיקות קרישיות והתגלה lac חיובי פעמיים. מזה חודשים רבים אני חשה זרמים ברגליים ובידיים גם בבטן רגל שמאל לאחר מאמץ מתעייפת מאוד וטשטושי הראיה כמעט מידי יום. בליליה ראייתי ירודה ביותר. נשלחתי לבצע בירור ללופוס וקיבלתי תשובה כי האינדיקציות הן לאחר הפלות חוזרות או ארוע ורידי. עברתי בדיקה אורודינמית והתגלה חוסר תץחושה משמעותי בשלפוחית.נשלחתי לבצע mri מוח ולהלן התוצאות:פרוטוקול ms מודגם 11 מוקדים מפוזרים בחומר הלבן במוח פרונטלי דו צדדיפריונטריקולרי מאונך למהלך חדרים הלטרליים ואקסיפיטלי משמאל צמוד לקרן האוקסיפיטלי.אין אפקט מסה. אין רסטריקציה בדיפוזיה או האדרה חריגה. הממצאים חשודים לדה מיאלניזציה כמו טרשת נפוצה. שאלותיי להלן: האם יש אפשרות כי מדובר בלופוס , apla,s.l.e, וכו'.או בודאות טרשת נפוצה. האם יש צורך בבירור המטולוגי נוסף?לאיזו מחלה מתאימים הממצאים הללו?וכן אודה מאוד לתשובה האם מראה כי עברתי שבץ או האם מחלה פעילה ומהו הטיפול, מצטערת על שאלותיי הרבות, מכיון שהופניתי גם לראוטולוג ועדיין אין לי תור. בתודה מראש.(אני בת 37 ועכן ברור לי כי זה ממצא לנוירולוג קבעתי תור).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה באבחנת מחלה

הוספת תגובה

• אור שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    16/11/2008

נא לראות את תגובתי בהודעה הבאה ששלחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו