ישלי דלקת פרקים שגרונית ופיברלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישלי דלקת פרקים שגרונית ופיברלגיה
    ASD
    20/11/2008

הכדורים שאני לוקחת אטופן 3 ביום . 2פלקוניל למיקטל 3 ביום ופריזמה 2 ביום . ומטטרוקסאט 15 מיליגרם אמפולה . יש לי כאבים ככה האמת לא הבנתי מה זה לעיתים רגך מתקפלת לי באמצע רגל שמאל. ואחר כך אתמואל היה לי כאבי בגוף לא הבנתי מה זה .בגב בטוסיק באגן ברגל . היום קמתי לא יכולתי לדרוך על הרגל ולא יכולתי לקום מהמיטה שמתי מישחות זוסטיק מישחה שזה טוב שורף לי ומחמם את המקום. וחגורת גב .האם זה מהפרקים ממה זה הכאבים האלה .אני לא מסוגלת לשבת על כיסא ולא התכופף .כאשר אני עומדת הרגל כבדה לי כמו איזה מישקל 50 טון . האם זה מהפרקים או ממצב נפשי מה קורא לי מה עובר עליי .איף יש לי כאבים עם כל התרופות האלה . שחכתי לציין שרופאת מישפחה נתנה לי ליריקה העלתה מינון היום ל300 מיליגרם 2 ביום . ויש לי תיאבון מוגבר .האם הליריקה גורם לתיאבון מוגבר או כדור אחר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל- ASD

ד''ר יעקב אבלין
    22/11/2008

ASD שלום,
    אכן, כאשר קיים השילוב של דלקת מפרקים ושל פיברומיאלגיה (צירוף שאינו נדיר), קשה לדעת אם כאבים ספציפיים קשורים לאחד או לשני. כדי להחליט צריך להתבסס גם על הבדיקה הגופנית של המפרקים (נפוחים, אדומים וכו) וגם על בדיקות המעבדה. כמובן צריך לטפל בזה וגם בזה.
    המצב הפשי לכשעצמו אינו גורם לכאבים אך עלול להחמיר אותם או לפחות להחמיר את ההשפעה שיש להם על חייך ולכן חשוב לטפל גם באספקטים הללו.
    הליריקה שאת מקבלת עלולה לגרום עלייה בתיאובן ובמשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו