כאבים בבית השחי מידי פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית השחי מידי פעם
    קובי
    28/11/2008

אני בן 36 רווק לא עובד לא לומד לא מתאמן בשום תחום ספורטיבי מה שכן אני קם בבוקר רואה טלויזיה ומהצהריים אני מול המחשב עד הלילה אבל בזמן האחרון אני סובל בכאבים שבאים והולכים בבית השחי וגם בנוסף אני סובל מחרדות ופוביות ומטופל ע"י תרופו פסיכיאטריות האם יכול להיות שהכאבים נובעים מחרדה או מחוסר מעש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית השחי מידי פעם

הוספת תגובה

• לקובי

ד''ר יעקב אבלין
    28/11/2008

קובי שלום
    כאבים באיזור הכתף עלולים להיות תוצאה של תנוחה לא נכונה בישיבה ממושכת מול המחשב עם לחץ על הצוואר או על הגידים של הכתף עצמה. אם הכאבים ממוקמים בתוך בית השחי צריך לבדוק אם קיימת שם בעייה מקומית כמו דלקת, ציסטה וכו'. את זה צריךם לבדוק הרופא המטפל בך.
    אין ספק שפעילות גופנית באופן כללי יכולה לסייע הן כדי להפחית את הנטייה של הגוף לפתח כאבים בלתי מוגדרים ואפילו לשיפור מצב הרוח. מאד מומלץ לנסות להכנס להרגל של ביצוע פעילות גופנית סדירה, שאינה חייבת להיות מאד אינטנסיבית בשלב הראשון (למשל: הליכה יומית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו