לדוקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור
    רינה
    30/12/2008

שלום לך אני עוקבת אחרי הפורום ויש לי כמה שאלות לגבי אחותי שיש לה דלקת מפרקים כבר חצי שנה היא מקבלת טיפול של פלקוואניל וסטרואידים היום היא כבר בהורדה של הסטרואידים היא עכשיו עם כדור אחד של 5 ויש לה ימים טובים בבקרים ויש בקרים פחות טובים בימים הפחות טובים היא פשוט בוכה ומתייאשת אני כל הזמן מנסה לדבר ולהרגיע אבל כל הזמן היא אומרת איך הייתי אני לא מוכנה לזה רציתי לדעת אם זה כאבים של ההורדה ואם עד שהיא תפסיק לגמרי את הסטרואידים זה לפחות ירגע או איך שאומרים ירדם תאמין לי אני לא יעזור לה כל זמן שאני יכולה כי היא היתה אשא חזקה ואני מאמינה בה בבקשה תענה לי ואולי גם מעט על הדלקת [מה שמיאש אותה זה הברכיים מפרק הירך או האגן וכפות הרגליים ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור

הוספת תגובה

• לרינה

ד''ר יעקב אבלין
    01/01/2009

רינה שלום
    הטיפול בפלקווניל אמור להביא לירידה בפעילות הדלקתית ולאפשר את ההפסקה ההדרגתית של הטיפול בסטרואידים . בזמן ירידה במינון הסטרואידים יש לפעמים כאבים אך ככל שהפלקווניל נכנס לפעולה יש לצפות לכך שניתן יהיה להפסיק את הפרדניזון. יחד עם זאת יש מקרים בהם הטיפול בפלקווניל אינו מספיק ויש צורך בתרופות חזקות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו