מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מתמשכים בסקרוםיעל25/01/2009
שלום לכם. בחודשים האחרונים (6-8 חודשים) יש לי מדי בוקר כאבים מאוד חזקים באזור הסקרום והדבר הזה מעט מדאיג אותי,כעקרון מזה שנים אני סובלת מכאבי גב אך אף פעם לא באזור סקרום ולא ברמות כאלו.ללא פריחה ולא כאב בלחיצה נקודתית.יכול להיות שיש צורך בקולונוסקופיה לשלילת אונקולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר יעקב אבלין25/01/2009יעל שלום,
ישנן סיבות רבות לכאבים בגב התחתון ובאזור האגן. רוב המקרים נגרמים על ידי מצבים שאינם דלקתיים וקשורים לבעיות "ניווניות" שונות, כלומר שיוניים בדיסק, בסחוסים ובמפרקים באיזורים אלו. לעיתים קיימת מחלה דלקתית המערבת את עמוד השדרה המותני ואת מפרקי ה -Sacro - Iliac - אותם מפרקים בחלק האחורי של האגן בין עצם הסקרום לבין העצמות הסמוכות. לכך יש מאפיינים בבדיקה הגופנית וניתן לתעד בעייה זו על ידי צילום (או CT) של האגן. ההחלטה לגבי קולונוסקופיה תלוייה בגיל, בהיסטוריה האישית של פוליפים במערכת העיכול ובהיסטוריה המשפחתית. זו ודאי אינה הבדיקה הראושנה אותה יש לעשות בקשר לכאבים בגב התחתון או באגן. בכל מקרה צריך להתייעץ עם רופא המכיר את מכלול ההסיטוריה הרפואית, להבדק, ולהגיע לתכנית בירור מתאימה בנוגע לכאבים מהם את סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)